İDO, Bahar Kampanyası başlattı

Marmara'nın iki yakası arasındaki avantajlı, hızlı, güvenli ve rahat seyahatin..

İDO, Bahar Kampanyası başlattı

Marmara'nın iki yakası arasındaki avantajlı, hızlı, güvenli ve rahat seyahatin..

02 Mart 2014 Pazar 14:41
İDO, Bahar Kampanyası başlattı

İDO, Bahar Kampanyası başlattı

Marmara'nın iki yakası arasındaki avantajlı, hızlı, güvenli ve rahat seyahatin adresi İDO, Bahar Kampanyası'nı başlattı. 1 Mart 2014 ile 31 Mayıs 2014 tarihleri arasında İDO'yla seyahat edecekler, deniz otobüslerindeki indirimli fiyatların yanı sıra, hızlı feribotta dahi 6 ve 9 TL'den başlayan promosyonlu bilet avantajından yararlanabilecekler. İDO, 100 bini aşkın araç ve 375 bine yakın yolcu potansiyelini Bahar Kampanyası kapsamında satışa sundu. Biletlerini erken alabilenler, 6 ve 9 TL'den başlayan en hesaplı biletlere ulaşmak için daha avantajlı olacaklar.

Yıl boyu sürdürdüğü kampanyalarla yolcularına hep avantajlı fiyatlar sunan İDO, 1 Mart 2014 Cumartesi ile 31 Mayıs 2014 Cumartesi tarihleri arasında devam edecek 3 aylık bahar kampanyasının biletlerini satışa sunmaya başladı.

İDO'nun hızlı feribot dış hat seferlerinde, Yenikapı-Bursa arasında 9 TL'lik promosyonlu yolcu bilet fiyatı hemen dikkat çekiyor. Yine feribot hatlarında, Pendik-Yalova arasında 6 TL'den, Yenikapı-Yalova arasında 9 TL'den ve Yenikapı-Bandırma arasında 19 TL'den başlayan promosyonlu yolcu biletleri, İDO'nun yolcularına sunduğu büyük avantajlar arasında yer alıyor.

Aynı hatlarda araç fiyatlarına bakıldığında; Pendik-Yalova arasında 23 TL'den, Yenikapı-Yalova arasında 33 TL'den, Yenikapı-Bursa arasında 59 TL'den, Yenikapı-Bandırma arasında ise 99 TL'den başlayan promosyonlu araç biletleri, Bahar Kampanyası kapsamında satışa sunulmuş durumda.

Deniz otobüsü dış hatlarda da 9 TL'den başlayan fiyatlar var

İDO'nun Bahar Kampanyası'nda hızlı feribotta olduğu gibi deniz otobüsü dış hatlarda da avantajlı fiyatlar var. İDO'nun yeni başlayan ve özellikle Bursalıları İstanbul içi ulaşım ağına en etkin şekilde bağlayan Kadıköy-Yenikapı-Bursa deniz otobüsü hattında, 9 TL'den başlayan promosyon biletleri Bahar Kampanyası'nda satışa sunuldu. İDO bu yeni hatta, bahar ayları boyunca 400ün üzerinde sefer gerçekleştirecek.

İDO'nun Bostancı-Yenikapı-Bandırma deniz otobüsü seferlerinde 19 TL'den, Bostancı-Yenikapı-Marmara Avşa deniz otobüsü seferlerinde 29 TL'den, Kadıköy-Yenikapı-Armutlu Tatil Köyü – Armutlu – Bursa deniz otobüsü seferlerinde 17 TL'den başlayan promosyonlu biletler var. İDO tüm dış hatlarında Bahar Kampanyası boyunca 5 bine yakın sefer gerçekleştirecek.

100 bini aşkın araç, 375 bine yakın yolcu potansiyeli

İDO, Bahar Kampanyası kapsamında, Pendik-Yalova hattında 44 bin, Yenikapı-Yalova hattında 33 bin, Yenikapı-Bursa hattında yaklaşık 15 bin ve Yenikapı-Bandırma hattında yaklaşık 9 bin olmak üzere, toplam 100 bini aşkın araç kapasitesini satışa sundu.

İDO'nun dış hatlarında sunduğu yolcu kapasitesi ise feribot hatlarının yanı sıra deniz otobüsü hatlarını da tabloya kattığımızda yaklaşık 375 bine ulaşıyor.

İDO'nun Bahar Kampanyası için rezervasyonunu daha erkenden yaptıran yolcular, 6, 9 ve 19 TL'den başlayan en hesaplı biletlere ulaşmak konusunda daha avantajlı olacaklar…

 

Son Güncelleme: 02.03.2014 14:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72