Hyundai Coşkun Oto Acarkent'e renk kattı

Bu sene Acarkent Coliseum'da ikinci kez stant açan Hyundai Coşkun Oto'nun...

Hyundai Coşkun Oto Acarkent'e renk kattı

Bu sene Acarkent Coliseum'da ikinci kez stant açan Hyundai Coşkun Oto'nun...

17 Eylül 2013 Salı 14:15
Hyundai Coşkun Oto Acarkent'e renk kattı

Bu sene Acarkent Coliseum’da ikinci kez stant açan Hyundai Coşkun Oto’nun i30 ve ix35 araçları test sürüşlerinden tam puan aldı. Gün boyu devam eden standa yoğun ilgi oldu.

Hyundai'nin her sene en çok satış gerçekleştiren bayisi Çekmeköy'deki Coşkun Oto'da etkinlikler bitmiyor. Yılın belirli periyotlarında düzenlediği etkinliklerle yeni araçlarını tanıtan Coşkun Oto bunlara bir yenisini daha ekledi.  Coşkun Oto, son olarak Beykoz Acarkent Coliseum alışveriş ve spor merkezinde stant açtı. Ünlü mankenlerin tanıtımını yaptığı stantta müşteriler araçları test etme imkanı da buldu. Bu sene Acarkent Coliseum’da ikinci kez stant açan Hyundai Coşkun Oto’nun i30 ve ix35 araçları test sürüşlerinden tam puan aldı.

""

Tanıtım standı, yoğunluğun çok olduğu hafta sonunda gerçekleşti. Hyundai yeni i30, i20 ve ix35 araçları Acarkent sakinlerinin beğenisine sunuldu. Tanıtım standına yoğun ilgi vardı. Gün boyu süren tanıtımda testten geçen araçlar tam puan aldı. Araçları detaylı inceleyen otomobil severler, gerekli formları doldurup kısa zamanda Çekmeköy'deki Coşkun Oto Plaza'ya  uğrayacaklarını söylediler. 2 model otomobilin sergilendiği tanıtım standına, erkekler kadar bayanların da yoğun ilgisi vardı.  Gün boyu yüzlerce kişinin uğradığı stant amacına ulaşmış oldu.

 

Son Güncelleme: 17.09.2013 14:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72