Hyundai Assan ve Mar Oto işbirliği müşterilerini memnun etti…

Hyundai Assan ve Mar Oto işbirliği müşterilerini memnun etti…

19 Haziran 2018 Salı 13:33
Hyundai Assan ve Mar Oto işbirliği müşterilerini memnun etti…

Yaptığı kampanyalarla müşterilerinin büyük ilgisini çeken Sancaktepe Hyundai Mar Oto her geçen gün yaptığı yeniliklere bir diğerini ekliyor. Hyundai'nin B-SUV segmentindeki yeni modeli Hyundai Kona Türkiye topraklarına adımını attı. Son olarak Ümraniye Tepeüstü İstanbul Meydan AVM’de Ramazan Bayramı nedeniyle Hyundai Assan işbirliğinde stant açan Hyundai Mar Oto buradaHyundai Kona ve İ20 modellerini tanıttı.

Hyundai Kona, 1.6 177hp'lik motoru ile performans beklentilerinizi tamamıyla karşılayabilir. Büyük ilgi gören stantta müşteriler yeni Hyundai modellerini tanıma fırsatı buldu. Bugüne kadar yaklaşık 1,5 milyon araç üreten ve bunun 1 milyondan fazlasını 40’tan fazla ülkeye ihraç eden Hyundai Assan Fabrikası’nda saatte ortalama 39 araç üretilmekte ve günlük toplam üretim yaklaşık 600 adedi bulmakta.

ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi’nin uygulandığı Hyundai Assan Fabrikası’nın ürettiği i20’ler, global üretim merkezleri gibi en üst seviyede üretim kalitesini taşıyor.Stantta izleyiciler için test sürüşü de yapıldı. Bayram günleri ve 19 Haziran tarihinde yapılan tanıtım ve test sürüşleri Hyundai sevdalılarına iki bayram sevinci yaşattı adeta… Test sürüşü sonrasında katılımcılara Hyundai servis titizliği ve kalitesinde, uzman teknisyenler tarafından Hyundai Ücretsiz Check Up genel kontrolü de yapıldı. Yeni yatırımları sayesinde Türkiye ekonomisine artarak katkı sağlamaya devam eden ve otomotiv endüstrisinin en önemli oyuncularından biri olan Hyundai Assan, tüketici beklentilerini ve ihtiyaçlarını karşılayan üstün kalite ve teknolojiye sahip otomobilleriyle hem Türkiye’de hem de dünyada en çok sevilen marka olmayı hedefliyor. Ailenizle keyifle yaşayabileceğiniz, sizin için, size dair projeler üreten ve üretmekte kararlı Hyundai Grubu’nun yeni projelerine hazırlıklı olun… Hyundai Mar Oto her geçen yıl yeni atılımlarla ve girişimlerle büyüyor. Yönetici ekibiyle, çalışanlarıyla ve müşterileriyle geleceğe güvenle bakıyor. Bugün imrenilecek bir seviyeye gelen Hyundai Mar Oto’nun ticari atılımı, yıldan yıla hızlandı, başarılı ve büyük bir yolculuğa dönüştü.

Tanıtım sonrasında, Hyundai Kona ve i20 modellerinin test sürüşüne katılan sürücülere daha sonra çeşitli hediyeler verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72