Hyundai As Otomotiv otomobil severler ile buluştu

Sancaktepe'de bulunan Huyundai As Otomotiv Bayisi, marka tanıtımlarına devam...

Hyundai As Otomotiv otomobil severler ile buluştu

Sancaktepe'de bulunan Huyundai As Otomotiv Bayisi, marka tanıtımlarına devam...

18 Haziran 2014 Çarşamba 15:02
Hyundai As Otomotiv otomobil severler ile buluştu

Sancaktepe’de bulunan Huyundai As Otomotiv Bayisi, marka tanıtımlarına devam ediyor. Sultanbeyli Plato AVM’de halkla buluşan As Otomotiv yetkilileri, otomobil özelliklerini vatandaşlara anlattı.

1999 yılından itibaren Sancakte - Samandıra Eyüp Sultan Mahallesinde Satış, Servis, Sigorta hizmetleri veren As Otomotiv Hyundai Bayisi periyodik olarak  belirli noktalarda tanıtım stantları kuruyor. Bu standlarda büyük ilgi gören As Otomotiv son olarak  Sultanbeyli Plato AVM’de markalarını tanıttı.

""

Plazamıza gelemeyen Müşterelirimizin ayağına gidiyoruz

Bu tür stantlar kurmadaki amaçlarının hizmeti vatandaşın ayağına götürmek olduğunu ifade eden Hyundai Satış Danışmanı Muhsin Kandemir, “Bizim amacımız ürünümüzü satmak değil, insanların ürünümüz hakkındaki sorularına cevap vermek. Merkezimize gelemeyen insanlarla bu tür noktalarda buluşarak ürünümüz hakkında öğrenmek istedikleri her türlü soruya cevap veriyoruz. İnsanların akıllarında olan belli başlı birkaç soru var. Bize sordukları belli başlı bir kaç soru ise şöyle: ‘araç donanımı, yakıt sarfiyatı, ekonomisi, garanti kapsamı nasıldır?.’ Biz bu sorulara cevap vererek markamızın diğer markalardan farkını insanlara doğru bir şekilde anlatıyoruz.

""

 En Önemli farkımız insana veridğimiz değer

“Bizim diğer markalardan farklı olarak taksit seçeneklerimiz ve garanti kapsamımız çok fazla. Biz beş yıl veya 100 bin kilometre garanti veriyoruz. Güvenliği ön planda tutuyoruz. Ürünlerimiz NCUP beş yıldız aldı. Tabi ki bizi diğer markalardan ayıran en önemli özelliğimiz insana verdiğimiz değer. Biz merkezimize gelen insanları müşteri olarak değil misafir olarak görüp, ona göre ağırlarız. Hepsi bizim ailemizden gibidir. Biz ürünlerimizi sattıktan sonra müşterilerimizle asla iletişimi koparmayız. Ayda bir bazen haftada bir ararız. Nasıl olduklarını sorarız, üründen memnun olup olmadıklarını sorup, ürün hakkında başka sormak, öğrenmek istedikleri bir şeyler olup olmadığını sorarız” dedi.

""

‘Misafirimizsiniz’ sloganı As Otomotive yakıştı

Amaçlarının ürünlerini satmaktan çok dost kazanmak olduğunu dile getiren As Otomotiv Hyundai yetkilisi “Çıktığımız bu yolda ailemizden bir parça olarak gördüğümüz dostlarımızla devam etmek istiyoruz” şeklinde konuştu. As Otomotiv Hyundai SancaktepeBayisi’nde ücretsiz araç bakımı yapılmakta. ‘Misafirimizsiniz’ sloganı ile iş yapan As Otomotiv Hyundai gelen müşterilerinin araçlarını baştan aşağı bakımdan geçiriyor. Müşteriler çaylarını yudumlarken araçları da tam kontrol bakımdan geçiyor.

""

""

""

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 18.06.2014 15:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3