Güngör Bozkurt oto kiralamaya da el attı

Anadolu yakasının en büyük araç filosunu oluşturmak için yola çıktı.

Güngör Bozkurt oto kiralamaya da el attı

Anadolu yakasının en büyük araç filosunu oluşturmak için yola çıktı.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Güngör Bozkurt oto kiralamaya da el attı
Genç işadamı Güngör Bozkurt, lokal marka haline getirdiği reklam ve dijital baskıdan sonra oto kiralama sektöründe de Anadolu yakasının en büyük araç filosunu oluşturmak için yola çıktı.

Çekmeköy'ün yakından tanıdığı iş adamı Güngör Bozkurt, Anadolu yakasının en büyük araç filosunu kurma hedefiyle oto kiralama sektörüne de el attı. 8 sene önce kurduğu reklam ve dijital baskı firmasını lokal bir marka haline getirmeyi amaçlayan Bozkurt Stil adı altında oto kiralama firmasıyla da aynı başarıyı elde etme amacında.

Bozkurt, gazetemiz Flashaber'e yaptığı açıklamada, bugün itibarı ile hedeflediği konumu aştığını, artık yeni sektörlerde yeni başarılar elde etmeyi amaçladığını söyledi. Genç işadamı Bozkurt, oto kiralama sektörüne girmesiyle ilgili olarak da, "Reklam ve dijital baskı işinden sonra Stil oto kiralama diye bir firma kurdum. Bölgede bu sektörde ihtiyaç olduğunu gördüm. Burada da hedefim Anadolu yakasının en büyük araç filosunu oluşturmak. İki sektörde olmamız riski paylaşmamız açısından da bize bir avantaj sağlayacak.  Kardeşlerimle birlikte bir aile şirketi olarak kurumsal manada hedeflerimize odaklandık" dedi.

""

Tabela ve reklam işinde de kendini kanıtladığını söyleyen Güngör, "İş hayatımdaki çıkışı tabii ki reklam ve dijital baskı ile yaptım. Sektörde lokal olma yolunda büyük mesafe kaydettim. Çünkü bu sektörde hızlı ve güvenilir olmak önemli. Müşteriler bir an önce işlerinin yapılmasını bekliyor. Bizim de hızlı olmamız ve işi zamanında teslim etmemiz sektörde kalıcı olmamızı sağladı" dedi.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72