Grup Hatipoğlu'ndan çalışanlarına boğazda muhteşe gece

Hatipoğlu, tüm personeline İstanbul Boğazı'nda muhteşem iki gece yaşattı.

Grup Hatipoğlu'ndan çalışanlarına boğazda muhteşe gece

Hatipoğlu, tüm personeline İstanbul Boğazı'nda muhteşem iki gece yaşattı.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Grup Hatipoğlu'ndan çalışanlarına boğazda muhteşe gece

Perakendenin önemli zincirlerinden Grup Hatipoğlu,  tüm personeline İstanbul Boğazı'nda muhteşem iki gece yaşattı. “Birlik ve Beraberlik” temalı, motivasyon ve kaynaşma amaçlı organizasyonda çalışanlar gönüllerince eğlendiler.

Grup Hatipoğlu İnsan Kaynakları Müdürlüğü'nün özverili çalışmalarıyla geleneksel hale getirilen “Grup Hatipoğlu Birlik ve Beraberlik Gecesi” bu yıl İstanbul Boğazı'nda yatta düzenlendi. Hatipoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Selamet Aygün, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Aygün, Genel Müdür Necmettin Aygün ve tüm idari kadro, 30 mağaza müdürü ve 1000'e yakın çalışanın hazır bulunduğu gece yemekle başladı. Ardından meyve, çerez ve meşrubat ikramıyla davetliler sohbet eşliğinde manzarayı seyrettiler. Daha sonra oyun, dans ve halaylarla stres atan davetliler, Boğaz manzarasına nazır çalınan şarkılara eşlik ettiler.

""

Organizasyon sorumlusu olan Grup Hatipoğlu İnsan Kaynakları Müdürü Şevket Göler, çalışanlara hitaben yaptığı konuşmada “Böyle organizasyonlarda bir araya gelmek, tüm çalışanlarımızın moral ve motivasyonlarının üst seviyelere çıkarak iş verimliliğini arttırdığnı, bu işin tamamen takım çalışması olduğunu ve en önemli yatırımın da insana yapılan yatırım olduğunu, Grup Hatipoğlu Ailesi olarak da bunu başardığımıza inandığını vurguladı.”

Grup Hatipoğlu Yönetim Kurulu Başkanı ve TPF Başkanı Selamet Aygün'de bu mutlu gecede personelini yalnız bırakmadı. Gece ile ilgili yaptığı değerlendirmede Aygün, “Hatipoğlu'nun en önemli sermayesi çalışanlarıdır. Çalışan memnuniyeti müşteri memnuniyeti demektir. Biz bugün 30 şubeye ulaşmışsak bunda çalışanlarımız çok büyük payı vardır. 2011'de haziran ayına kadar 5 yeni şube daha açtık. Bize geceli gündüzlü destek olan tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Sizlerin emeği, sizlerin iş ve güç birliği sayesinde şirketimiz daha da iyi başarılara ulaşacaktır. Hatipoğlu Yönetimi olarak bizde çalışanlarımızın mutluluğu için tüm imkanlarımızı sunmaya çalışıyoruz. Bu güzel gece de hep birlikte eğlenmekten çok keyif aldım” dedi.

Gecenin ilerleyen saatlerinde noktalanan yat turuyla Hatipoğlu, çalışanlarına verdiği değeri bir kez daha gösterdi ve perakendenin zorlu iş temposundan sıyırarak, onlara unutamayacakları bir anı yaşattı.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3