Fikirtepe'ye 600 milyon liralık yatırım

Kentsel dönüşümün simgesi Fikirtepe'ye yeni bir proje daha geliyor. İnşaat...

Fikirtepe'ye 600 milyon liralık yatırım

Kentsel dönüşümün simgesi Fikirtepe'ye yeni bir proje daha geliyor. İnşaat...

11 Haziran 2014 Çarşamba 15:55
Fikirtepe'ye 600 milyon liralık yatırım

Kentsel dönüşümün simgesi Fikirtepe'ye yeni bir proje daha geliyor. İnşaat sektörünün öncü firmalarından Şua İnşaat, Fikirtepe'de konumlandırdığı yeni projesinin çalışmalarını tamamladı. Yakın bir tarihte lanse edilmesi beklenen proje 600 milyon TL yatırım değeriyle hayata geçiriliyor.

İstanbul'un kentsel dönüşümünde pilot bölge olarak belirlenen Fikirtepe'ye, Şua İnşaat imzasıyla konut ve ticari alanlardan oluşan yeni bir proje geliyor. Konumu itibariyle yatırımcılar tarafından merakla beklenen projenin yakın bir tarihte lanse edilmesi planlanıyor.

Şua İnşaat, markalı konut projeleri arasında özel bir yer edinen Elite City ve Elite Side projelerinin ardından sektördeki yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. 600 milyon TL'lik yatırım değerine sahip proje 129 bin 500 metrekarelik inşaat alanına sahip.

24 bin metrekare arsa üzerinde konumlandırılan projede 700 den fazla konut ofis ve 5 bin metrekare ticari alan yer alacak.

Sarıcalı: "Tüm çalışmalar tamamlandı, yakında lanse edeceğiz"

Fikirtepe'de hayata geçirecekleri proje için uzun zamandır çalışma yürüttüklerini belirten Şua İnşaat Genel Müdürü Ahmet Sarıcalı; "Şua İnşaat olarak bugüne dek inşa ettiğimiz projelerimizle sektörde güvenilir bir noktaya geldik. Son olarak Atakent'teki Elite City ve Pendik'teki Elite Side projelerimizle müşterilerimize beklentilerinin üzerinde yaşam alanları oluşturduk. Şimdi de yatırımlarımıza ara vermeden, Fikirtepe'nin dönüşümünde önemli bir rol üstleniyoruz. Burada inşa edeceğimiz projemizle yaklaşık 700 den fazla konut, ofis ve 5 bin metrekarelik ticari alanlar oluşturacağız. Yeni projemizin çalışmalarını tamamladık. Ruhsat işlemleri tamamlandığında projeyi tüm detaylarıyla birlikte lanse edeceğiz" dedi.

 

Son Güncelleme: 11.06.2014 15:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3