ESSİAD'dan CHP'ye ziyaret

Kurulduğu günden beri başarılı çalışmalarıyla gündemde kalmayı başaran...

ESSİAD'dan CHP'ye ziyaret

Kurulduğu günden beri başarılı çalışmalarıyla gündemde kalmayı başaran...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
ESSİAD'dan CHP'ye ziyaret

Kurulduğu günden beri başarılı çalışmalarıyla gündemde kalmayı başaran ESSİAD, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ümraniye CHP kongresinden zaferle çıkan İlçe Başkanı Nurkal Dedetaş'ı ziyaret eden ESSİAD üyeleri kendisine başarı dileklerini sundu.

 

Her geçen gün kendini yenileyen ve değişik kesimlerin de takdirini kazanan  ESSİAD, kendini kanıtlayarak bölgesinde etkin olmaya devam ediyor. Siyasi parti temsilcileri ve hükümet kanadından bazı bakanları da ağırlayan ESSİAD, kurulduğundan bu yana yaptığı başarılı çalışmalarla gündemde kalmayı başaran sivil toplum kuruluşları içinde yerini alıyor.

 

Dernek Başkanı Necmettin Sarı, geçtiğimiz gün Ümraniye CHP İlçe Başkanlığı koltuğuna yeniden oturan Nurkal Dedetaş ve ekibine sürpriz bir ziyaret yaptı. Dostane bir havada geçen ziyarette konuşan Başkan Sarı; "CHP İlçe Başkanlığı'na yeniden seçilmenizden dolayı siz ve ekibinizi kutluyorum. Gerçekten de Türkiye'nin güçlü bir muhalefete ihtiyacı var. Biz ESSİAD olarak hiçbir ayırım gözetmeksizin tüm siyasi partilerin yanında olmaya gayret gösteriyoruz.

 

""

Zaten sivil toplum kuruluşlarının amacı da budur. Kurulduğumuz günden beri daima esnafın yanında yer aldık. Tüm sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek herkesin görüşüne başvurduk. Eğer böyle davranırsanız bir yerlere gelirsiniz. Ama birilerinin dernekçiliğini yaparsanız başarılı olamazsınız. Biz, bugüne kadar böyle bir davranış içinde olmadık ve olmayız da?Herkesin görüşüne saygılı olmaya özen gösteriyoruz" dedi.

 

CHP Ümraniye İlçe Başkanı Nurkal Dedetaş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yaptığı konuşmada; "Gerçekten de şahsınızda tüm üyelerinizi kutluyorum. Sizleri yakinen izliyor ve yaptığınız işleri başarılı buluyorum. Bildiğim kadarıyla üyelerinizin hemen hemen hepsi neredeyse sanayici ve iş adamı. Bu nedenle onlar çok iyi bilirler, her geçen gün Türkiye'nin ekonomisi küçülmekte. İnsanlarımızın yaşam kalitesi düşmekte.

 

""

Biz yeni CHP olarak bundan böyle halkın daha çok içinde olarak, onların sorunlarıyla yakından ilgilenmek için var gücümüzle mücadele etme kararı aldık. Çünkü Türkiye'nin CHP'ye çok ihtiyacı var. Komşumuz Suriye'nin neler yaşadığını görüyorsunuz. Amacımız, kardeşçe ve insanca hep birlikte yaşamak. Tunceli olaylarını kalkıp CHP' ye mal etmek doğru bir şey değil. Çünkü o dönem tek partili bir hükümet vardı.

 

Şimdi kalkıp da CHP, Tunceli Dersim'de katliam yaptı denmesini gerçekten de şık bulmuyoruz. Biz her zaman birlik ve beraberlikten yanayız. Ayrıca ESSİAD yönetimini başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Ziyaretinizle bizleri mutlu ettiniz.  Buraya kadar gelip bu nazik davranışınızdan dolayı sizleri kutluyorum" dedi. Haber-Foto: Durmuş Acar

 

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72