ESSİAD İstanbul Valisi Mutlu'yu ziyaret etti

Merkezi Ümraniye'deki Esnaf Sanatkarları ve İşadamları Derneği ESSİAD,...

ESSİAD İstanbul Valisi Mutlu'yu ziyaret etti

Merkezi Ümraniye'deki Esnaf Sanatkarları ve İşadamları Derneği ESSİAD,...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
ESSİAD İstanbul Valisi Mutlu'yu ziyaret etti

Merkezi Ümraniye'deki Esnaf Sanatkarları ve İşadamları Derneği ESSİAD, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'yu makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgilendirdi.

 

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'yu makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgilendiren ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı ve yönetim kurulu üyeleri, ilgiyle karşılandı. Vali Mutlu'ya ESSİAD'ın yapısını anlatıp yöneticilerini tanıtan Başkan Sarı, “Türkiye'de bünyesinde hem esnaf hem de işadamlarını barındıran tek sivil toplum kuruluşuyuz” dedi.

 

""

Bugüne kadar yaptıkları çalışmalara da dağinen Sarı, “Üyelerimizin her türlü sorun, sıkıntı ve isteklerinde yanlarında oluyoruz. Düzenlediğimiz sosyal aktiviteler ile de ekonomik ve sosyal ilişkileri canlandırıyoruz” dedi. Vali Mutlu da ziyarette yaptığı değerlendirmede, esnaf ve işadamlarının ülkemizin katma değer sağlayan önemli değerlerin başında geldiğini ifade etti.

 

Vali Mutlu ile çıkışta tek tek fotoğraf da çektiren ESSİAD yöneticileri, daha sonra bazı vali yardımcılarını da makamlarında ziyaret ederek görüş alış verişinde bulundular.

""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72