Duşakabinde tek marka: ‘PAKDUŞ'

Sancaktepe'nin dünyaya açılan markalarından biri olan ‘PAKDUŞ', duşakabinde.

Duşakabinde tek marka: ‘PAKDUŞ'

Sancaktepe'nin dünyaya açılan markalarından biri olan ‘PAKDUŞ', duşakabinde.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Duşakabinde tek marka: ‘PAKDUŞ'
Sancaktepe'nin dünyaya açılan markalarından biri olan ‘PAKDUŞ', duşakabinde getirdiği yenilik ve atılımlarla sektörel bazda bir numara olmaya devam ediyor.

300 bayisi ve 10'a yakın ülkeye ihracatıyla duşakabin sektöründe marka haline gelen PAKDUŞ, yenilik ve atılımlarına devam ediyor.

 Sancaktepe'de 1996 yılında 100 m2 gibi küçük bir yerde kurulan PAKDUŞ, bugün 5.000m2 kapalı alanı, 60 çalışanı 300 bayisi ile dev bir aile şirketi konumunda. Duşakabin konusunda kendisini sürekli yenileyip değiştiren ve sektörde hızla markalaşan PAKDUŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Soyal gazetemize konuştu.

""

Tüm enerjilerini duşakabinlerine yönelttiklerini söyleyen Soyal, “Müşterilerimizin beklentilerine cevap vermek, ürünlerin bütününü sağlamak için kendimize partner firmalar belirledik. Bu şekilde hem müşteri beklentilerine cevap veriyor, hem de karşılıklı sinerjiden yararlanıyoruz” dedi.

Kendilerini sürekli yenilemeye çalıştıklarını söyleyen Soyal, “Ar-Ge çalışmalarımız ile sektöre yenilikler katmayı amaçlıyoruz. Bu çalışmalar bizim için önemlidir. Satın aldığımız tüm malzemelerimizi belirli testlere tabi tutar, emeğimizin karşılığını alabileceğimiz bir kalitedeyse kullanırız. Bugün yapmış olduğumuz bu tesislerin sektörümüzde uygulandığını  zannetmiyorum. Örneğin rulmanlarımızı tuz testine tabi tutarız. Bunu yapmayı bir kenara bırakın, bunun varlığından haberi olan firma sayısı bile çok değildir” dedi.

Hedeflerinin ihracat pazarında büyümek olduğunun altını çizen Ali Soyal, “Biz faaliyete başladığımızdan beri kendimize hep 5 yıllık hedefler belirledik. Artık hedefimiz ihracat pazarında da büyümek. Türki Cumhuriyetlere ihracatlarımız var. İhracat ülkelerimizi Ortadoğu ve Avrupa ülkeleriyle genişletmek, dünya pazarında daha aktif bir rol oynamayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

 

Gürhan Demirtaş

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72