“Doygun'la Hayata Dair” projesi start alacak

Türk toplumuna sağlıklı ekmek üretmek misyonuyla yola çıkan tam buğday...

“Doygun'la Hayata Dair” projesi start alacak

Türk toplumuna sağlıklı ekmek üretmek misyonuyla yola çıkan tam buğday...

23 Nisan 2013 Salı 15:55
 “Doygun'la Hayata Dair” projesi start alacak

 

 

Yeşim Varol Şen, Doygun’un

Facebook sayfasında takipçilerle buluşacak

 

Türk toplumuna sağlıklı ekmek üretmek misyonuyla yola çıkan tam buğday ekmeğinin ilk üreticisi ve isim babası Doygun Ekmek, şimdi de sosyal medyada takipçilerine özel bir projeye imza atıyor. “Doygun’la Hayata Dair” adlı projenin ilk ayağı Doygun’un Facebook sayfasında Süper Dadı olarak da bilinen Yaşam Koçu ve Evlilik Danışmanı Yeşim Varol Şen ile start alacak. Yeşim Varol Şen, Doygun Ekmek’in Facebook sayfasında her hafta ilişkiler, evlilikler, çocuklar gibi hayata dair farklı konulardaki yazılarını paylaşacak ve konuyla ilgili gelen sorulara yanıt verecek.

 

Yaşam Koçu ve Evlilik Danışmanı Yeşim Varol Şen, 6 Mayıs’ta başlayacak “Doygun’la Hayata Dair” projesi kapsamında her hafta Pazartesi günleri yazılarını Doygun Ekmek’in facebook.com/doygunekmek sayfasında paylaşacak. Doygun Ekmek Facebook sayfası takipçilerinin hafta boyunca yazının konusuyla ilgili soracakları sorular ise Cuma günleri yine Yeşim Varol Şen tarafından yanıtlanacak.

 

Hayata dair ipuçlarının bazen çok büyük değişikliklere yol açabileceğinden hareketle bu projeyi planladıklarını belirten Doygun Ekmek Pazarlama Müdürü Burcu Özcan, Yeşim Varol Şen’in yazıları ve yorumlarıyla takipçilerini merak ettikleri konularda bilgilendirmeyi ve kendi aralarında paylaşımlarda bulunabilecekleri bir platform oluşturmayı amaçladıklarını söyledi. Özcan, proje boyunca takipçilere yönelik sürprizler de olacağını ifade etti.

 

Yeşim Varol Şen’in yazılarını okumak ve merak ettiklerinizi sormak için Doygun Ekmek’in Facebook sayfasına www.facebook.com/doygunekmek adresinden ulaşabilirsiniz.

 

Yeşim Varol Şen Kimdir?

Yüksek öğrenimini İstanbul Üniversitesi’nde tamamladıktan sonra Londra’da “Temel Davranış Bilimleri ve Terapi Uygulamaları” eğitimi, daha sonra “Danışmanlık Psikolojisi” eğitimleri alan Yeşim Varol Şen’in uzmanlık alanı yaşam koçluğu ve evlilik danışmanlığıdır.  Tüm dünyada yayınlanan “Super Nanny” programının Türkiye versiyonu olan aile içi iletişim becerilerini geliştirmeye yönelik reality show “Süper Dadı” ile TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan Yeşim Varol Şen, aynı zamanda Anne Bebek Dergisi ve Milliyet.com uzman yazarıdır. “Uzmanlar Teoride, Anneler Pratikte”, “İlişkinizi Kurtarma Rehberi” ve “Hayat, bazen…” adlı kitapları bulunan Yeşim Varol Şen’in yakın zamanda yeni bir kitabı da çıkacak. 

Son Güncelleme: 23.04.2013 15:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3