COLIN'S'in Kadıköy'de müthiş fırsatlarla açıldı!

Rahatlık ve şıklığı bir arada sunan geniş ürün yelpazesiyle öne çıkan...

COLIN'S'in Kadıköy'de müthiş fırsatlarla açıldı!

Rahatlık ve şıklığı bir arada sunan geniş ürün yelpazesiyle öne çıkan...

24 Nisan 2013 Çarşamba 23:16
 COLIN'S'in Kadıköy'de müthiş fırsatlarla açıldı!

Rahatlık ve şıklığı bir arada sunan geniş ürün yelpazesiyle öne çıkan COLIN’S’in Kadıköy Halitağa Caddesi’ndeki mağazası hizmet vermeye başladı. Açılışa özel etkinlikleri ile gün boyu alışveriş severlere eğlenceli anlar yaşatan COLIN’S, 23 Nisan 2013 tarihine kadar geçerli olan kampanyaları ile de yüz güldürecek.

Rahatlık ve şıklığı bir arada sunan geniş ürün yelpazesiyle öne çıkan COLIN’S, Türkiye’deki 156’ıncı mağazasını Kadıköy Halitağa Caddesi’nde açtı. Kadıköy’ün en işlek caddelerinden biri olan Halitağa’da açılan COLIN’S mağazası açılışa özel etkinlikleri ile de alışveriş severlere eğlenceli saatler yaşattı. Gün boyu DJ performans, mağaza içi ikramlar ve yeni sezon ürünlerinin tanıtımı ile eğlenen tüketiciler açılışa özel yeni sezon ürünlerinde uygulanan yüzde 25 indirim ile de alışverişin tadını çıkardı.

Kadıköy mağazası ile mağazalaşma atağında yeni bir hamle daha yapan COLIN’S, İstanbul’da 37 ve Türkiye genelinde ise 156 mağazaya ulaştı. Açılışa özel 23 Nisan 2013 tarihine kadar yeni sezon ürünlerinde yüzde 25 indirim de sunan COLIN’S, kampanyadan yararlanmak isteyen herkesi Kadıköy mağazasına bekliyor.

COLIN’S Hakkında:

Eroğlu Grubu tarafından 1983 yılında İstanbul'da kurulan COLIN’S, global arenada önemli başarılara imza atıyor. 1986 yılında İstanbul'da açılan ilk mağazasından sonra hızla büyüyen marka; bugün Türkiye, Rusya ve Ukrayna başta olmak üzere 37 ülkede 600’ü aşkın mağazaya ulaştı. Bir dünya markası olma yolunda büyük gelişim gösteren COLIN’S, modaya kazandırdığı ve dünyanın tercih ettiği ürünleri ile büyük beğeni topluyor. 

Son Güncelleme: 24.04.2013 23:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3