ÇEKSİAD'ın yeni yönetiminden ilk kahvaltı basına

Hızlı bir startla tüm dikkatleri toplayan Çekmeköy Sanayici ve İş Adamları...

ÇEKSİAD'ın yeni yönetiminden ilk kahvaltı basına

Hızlı bir startla tüm dikkatleri toplayan Çekmeköy Sanayici ve İş Adamları...

03 Kasım 2013 Pazar 16:45
ÇEKSİAD'ın yeni yönetiminden ilk kahvaltı basına

 

ÇEKSİAD’ın yeni yönetiminden ilk kahvaltı basına

 

Hızlı bir startla tüm dikkatleri toplayan Çekmeköy Sanayici ve İş Adamları Derneği  (ÇEKSİAD)‘nin yeni yönetimi ilk kahvaltıda basın mensuplarını ağırladı. Dernek Başkanı Erdal Albayrak yeni dönemle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

İlk programında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Çekmeköy’de ağırlayarak hızlı bir çıkış yapan ÇEKSİAD’ın yeni yönetimi ilk kahvaltıda basın mensuplarını ağırladı. ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak ve yönetimi, sohbet havasında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. ÇEKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Albayrak , Başkan Yardımcısı Recep Alkılıç, Cahit Sarıçiçek, Şükrü Bakar, Halis Görken, Ömer Akyüz, Şeref Aksoy , Harun Akkoyun’un ev sahipliğindeki kahvaltıya bölgede yayın yapan basın mensupları katıldı.

Kahvaltıda Başkan Erdal Albayrak, ÇEKSİAD’la ilgili değerlendirmelerde bulundu. Çekmeköy’de yapılan her güzel çalışmada bugüne kadar yer aldıklarını söyleyen Albayrak, “ÇEKSİAD, sosyal sorumluluğunun gereğini her zaman yerine getirmiştir. Ülkeye katma değer katmamızın yanı sıra sosyal ve kültürel anlamda da önemli çalışmalara imza attık. Bugün yaklaşık 14 bin üye çalışanımız var” dedi. Yeni üye alımlarında yine aynı titizlikle hareket edeceklerini söyleyen Albayrak, “Uluslararası iş yapan kişilerden talep var. Derneğimiz sadece Çekmeköy’le sınırlı kalmayacak. ÇEKSİAD, başka hiçbir STK ya da kurumun bünyesinde yer almayacak. Aksine yeni bir çatı oluşturarak büyümesini sürdürecektir” dedi.

""

Basın mensuplarının sorularını da cevaplayan Albayrak, yerel basına önemli görevler düştüğünü söyledi. Başkan Albayrak Flashaber Gazetesi’ne de ayrı bir paragraf açarak, “Kimse ÇEKSİAD’ı tanımazken Flashaber Gazetesi vardı. Ve bugüne kadar bizim çalışmalarımızı yansıtmakta lokomotif güç oldu. Diğer yandan ÇEKSİAD üye ve yöneticileri her zaman yerel basınımıza yakın durmuştur ve bundan sonra da durmaya devam edecektir” şeklinde konuştu. Albayrak bazı art niyetli gazetecilere de hiçbir zaman papuç bırakmayacaklarını söyledi ve çalışan, sokakta haber kovalayan gazetecileri ise her zaman önemseyeceğini söyledi.

ÇEKSİAD Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Halis Görken ise,“ Yıllardır bir arada olduğumuz siz değerli basın mensupları ile çalışmak bizler için de önemli, bu süreçte hizmetlerimizin objektif olarak vatandaşa yansıması konusunda sizlerin emekleri bizim için önemli” dedi. Kahvaltı programının ardından hatıra fotoğrafı çekildi. 

""

""

Son Güncelleme: 03.11.2013 16:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72