ÇEKSİAD'da Abdullah Gelgeç dönemi başladı

Çekmeköy Sanayici ve İşadamları Derneği 3. kongresiyle yepyeni bir yönetim..

ÇEKSİAD'da Abdullah Gelgeç dönemi başladı

Çekmeköy Sanayici ve İşadamları Derneği 3. kongresiyle yepyeni bir yönetim..

26 Şubat 2013 Salı 11:16
ÇEKSİAD'da  Abdullah Gelgeç dönemi başladı

Çekmeköy Sanayici ve İşadamları Derneği 3. kongresiyle yepyeni bir yönetim ve heyecanla yola çıktı. Yeni Başkan Abdullah Gelgeç, beraberlik mesajları verirken “Yapacak daha çok işimiz var” dedi.

Çekmeköy Sanayici ve İşadamları Derneği (ÇEKSİAD) 3. olağan genel kurul kongresini geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirdi. Görevde oldukları 4 sene sonunda önemli başarılara ve çalışmalara imza atan Bilent Dündar, görevi bırakırken yeni Başkan ise Abdullah Gelgeç oldu.


""

 

Katılım üst düzeydeydi

 

Tek listenin oylandığı kongrede katılımın çokluğu gözden kaçmazken renkli görüntüler ve coşku ise üst düzeydeydi.  Kongre öncesi gözlenen hava, kongrenin birlik ve bütünlük içinde geçeceğinin de sinyaliydi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla kongre heyecanı başladı. Ardından divan başkanı ve üyelerinin seçimiyle kongre devam etti. Av. Rahim Oflaz başkanlığındaki divan heyeti kongreyi başlattı.

 

""

Dündar: “ÇEKSİAD'a sahip çıkalım”

 

Derneğin 2 dönem başkanlığını yapan Bilent Dündar, görev süresini değerlendirdi. Başkan Dündar slayt gösterisi eşliğinde 4 yıllık çalışma ve faaliyetlerini anlattı. ÇEKSİAD'ın bu 4 yıllık süre içindeki çalışmalarını, detaylara girmeden konu başlıkları şeklinde anlatan Başkan Dündar'ın bu anlatımı bile uzun zaman aldı. 4 sene zarfında yüzlerce etkinlik ve çalışmadan bahseden Başkan Dündar, hedeflerine ulaşmanın mutluluğu ve sevincini hep beraber yaşadıklarını söyledi. Dündar, her ne kadar görevi bıraksa bile ÇEKSİAD'ın her zaman içinde olmaya ve desteklemeye devam edeceğinin de altını çizdi. Üyelerden de yeni yönetime sahip çıkılması gerektiğini söyleyen Dündar, “Bu dernek hepimizin. Derneğin her zaman güçlü olması bizim faydamızadır” dedi.


""

 

Liste oy birliğiyle onaylandı

 

Kongrede daha sonra gelir-gider tablolarının okunmasına geçildi. Derneğin çok sayıdaki faaliyetlerine rağmen gelirlerinin giderlerinden fazla olması başarı olarak yorumlandı. Daha sonra seçime geçildi. Kongrede tek liste vardı. Abdullah Gelgeç başkanlığındaki yeni liste divana sunuldu ve liste oy birliğiyle onaylandı. Üyeler daha sonra yeni yönetimi tek tek kutlayarak çalışmalarında başarılar dilediler.

 

""


Abdullah Gelgeç, “Yapacak çok iş var”

 

Listenin oy birliğiyle onaylanmasının ardından derneğin yeni Başkanı Abdullah Gelgeç kısa bir teşekkür konuşması yaptı. Tüm katılımcılara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Gelgeç, yeni dönemde de birlik ve beraberlik içinde önemli çalışmalara imza atacaklarına inandığını söyledi. “Bu dernek hepimizin” diyen Gelgeç, güçlü bir ÇEKSİAD'ın herkese fayda sağlayacağını da sözlerine ekledi. Geçmiş dönemdeki dernek Başkanı Bilent Dündar ve yönetime hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiğini de ifade eden Gelgeç, “Bu bayrağı daha ileriye taşımak için elimizden geleni yapacağız” dedi.


""

 

Yeni yönetim şu isimlerden oluşuyor

Asil: Abdullah Gelgeç, Ali Meral, Hasan Keleş, Ali Soyal, Kemal Çolakoğlu, Durmuş Tanış, İsrafil Kahraman, Selçuk Bozkır, Cüneyt Doğan, Sadrettin Ağırbaş ve Nejat Zeytin

 

Yedek: Cahit Sarıçicek, Harun Akkoyun, Cemal Geyik, Lokman Durul, Mehmet Arslan, Ersin Önkol, Mustafa Topak, Yılmaz Sezgin, Erhan Kaymak, Erdoğan Altun, Halis Görkem

 

Denetleme Kurulu Asil: Yakup Recep Alkılıç, Serdar Kocaman, Zekeriya Doğan

Yedek: Sinan Demirhan, Cemal Ayla, Cemal Özbucak

 

Haber: Gürhan Demirtaş


""

""

""


""


""

""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72