ÇEKSİAD üyeleri sağlıkta da ayrıcalıklı

ÇEKSİAD hizmet komisyonunun çalışması sonucunda Medical Park Hastaneler...

ÇEKSİAD üyeleri sağlıkta da ayrıcalıklı

ÇEKSİAD hizmet komisyonunun çalışması sonucunda Medical Park Hastaneler...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
ÇEKSİAD üyeleri sağlıkta da ayrıcalıklı

ÇEKSİAD hizmet komisyonunun çalışması sonucunda Medical Park Hastaneler Grubu ile protokol anlaşması imzalandı. Artık tüm ÇEKSİAD üye ve çalışanları bu ayrıcalıktan faydalanabilecek.

Çekmeköy Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇEKSİAD)'ın üyelerine yönelik çalışmaları devam ediyor. Daha önce birçok konuda üyelerine avantaj sağlayan dernek yönetimi, sağlık alanında da bu bir çalışma yaptı. ÇEKSİAD hizmet komisyonunun çalışması sonucunda Medical Park Hastaneler Grubu ile protokol anlaşması imzalandı. Buna göre artık ÇEKSİAD üyeleri ve çalışanları Türkiye'nin her yerindeki tüm Medical Park Hastaneleri'nden indirimli ayrıcalıktan faydalanabilecek.

""

Dernek merkezindeki protokol anlaşmasına Medical Park Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Mahmut Akyıldız ve Kurumsal Pazarlama Müdürü Burak Ünal katıldı. ÇEKSİAD Başkanı Abdullah Gelgeç yaptığı açılış konuşmasında üyelere yönelik çalışmalarından bahsetti. Dernek olarak ana amaçlarının üyelerin faydasına yönelik çalışmalar olduğunu söyleyen Başkan Gelgeç, yapılan protokol anlaşmasının hayırlı olması temennisinde bulunarak başarısından dolayı hizmet komisyonu başkanı ve üyelerine teşekkür etti. Kurumsal Pazarlama Müdürü Burak Ünal ise ÇEKSİAD gibi büyük bir dernekle protokol anlaşması yapmalarının sevindirici olduğunu söyledi.

""

Programın son bölümünde ise plaket sunumu yapıldı. Dernek Başkanı Abdullah Gelgeç, Hizmet Komisyonu Başkanı Halis Görkem ve Dernek Üyesi Ömer Akyüz plaketleri takdim eden isimler oldu.


""

""

""

""

""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72