Çeksiad İşadamları Moğalistan'ı Fethetti!

Çekmeköylü Sanayici ve İşadamları Derneği (Çeksiad) Dünya'ya açılıyor.

Çeksiad İşadamları Moğalistan'ı Fethetti!

Çekmeköylü Sanayici ve İşadamları Derneği (Çeksiad) Dünya'ya açılıyor.

01 Temmuz 2014 Salı 17:47
Çeksiad İşadamları Moğalistan'ı Fethetti!

Çekmeköylü Sanayici ve İşadamları Derneği (Çeksiad) Dünya’ya açılıyor. Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Albayrak ve dernek üyesi 17 işadamı yatırım imkânlarını incelemek ve ikili anlaşmalar yapmak üzere Moğolistan'a iş ziyaretinde bulundu. 


Türklerin atayurdu olan Moğolistan, zengin ve bakir yeraltı kaynakları ile son yıllarda birçok yatırımcının rotasına girdi. Çekmeköylü Sanayici ve İşadamları Derneği (Çeksiad) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Albayrak ve dernek üyesi 17 işadamı yatırım imkânlarını incelemek ve ikili anlaşmalar yapmak üzere Moğolistan'a iş ziyaretinde bulundu. Ziyarete Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız da katıldı. Erdal Albayrak, gezide Moğol işadamları ile karşılıklı iş görüşmeleri yaptıklarını kaydetti. Albayrak, Moğolistan'ın özellikle inşaat sektöründe büyük fırsatlar içerdiğini belirterek, temaslarının oldukça verimli geçtiğini de söyledi.

""

TBMM başkanı Cemil Çiçek'in de onuruna verilen yemek proğramına katılan Çekmeköy Sanayici İşadamları Derneği başkanı Erdal Albayrak ve dernek üyeleri yapılan gezi programında hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmediler. Aynı zamanda Çekmeköy Kurucu Başkanı Bilent Dündar’ın 216 Yapı olarak Moğalistan’da temelini attığı 3 bin konutluk proje incelendi. Dündar’ın bu projesi işadamlarına ışık tuttu. Gezide Moğol heyeti ayrıca işadamlarına ülkelerini ve ticaretlerini anlatan bir de brifing verdi. Moğolistan’ın tarihi ve turistlik yerlerini gezmeyi ihmal etmeyen ÇEKSİAD üyeleri, gezinin her anlamda verimli geçtiğini söylediler.

""

""

""

""

""

""

""

 

Son Güncelleme: 01.07.2014 17:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3