Çekmeköy'e yeni hizmet: ?Döviz' borsası açıldı

Çekmeköy'e yeni hizmet: ?Döviz' borsası açıldı

17 Mart 2013 Pazar 18:02
Çekmeköy'e yeni hizmet: ?Döviz' borsası açıldı
Hizmet doviz Altın AŞ Müdürü Mihraç Uslu, Çekmeköy'e hizmet getirmeye devam ediyor. Önce ?altın borsası' derken, şimdi de ?döviz' işine el atan Uslu gazetemize yaptığı açıklamada; "Benim hizmet anlayışım çok farklıdır. Herkesin ekmek yiyebileceği bir iş alanı kurmak istedim. Çekmeköy'de döviz bürosu olmaması ilçemiz açısından büyük bir eksiklikti" dedi.

""


Hizmet'in adresi: Çekmeköy

Çekmeköy ilçesine canlılık getiren işlere imza atan Hizmet doviz Altın AŞ Müdürü Mihraç Uslu, ilçedeki döviz bürosu eksikliğini gidermek için açtığı  büro konusunda yaptığı açıklamada; "Burada yaşayan insanımız neden ta Ümraniye'ye gitsin, Ümraniye veya Sancaktepe'den buraya gelsin. Çekmeköy, gerçekten de son iki yılda çok değişti. Çekmeköy, İstanbul ilçelerinin arasında bana göre en çok değer kazanan ve prim yapan altın ilçe" dedi. Bölgedeki işsizliği azaltmak için böyle bir işe başvurduğunu söyleyen Uslu, "Keşke her iş adamı değişik alanlarda ve dallarda iş kurabilse. İki tane yoksul insanımız burada çalışıp ailesine ve çocuklarına güzel bir gelecek vaat etse, kötü mü olur" dedi. Mihraç Uslu, açıklamasında; "İnşallah halkımız ve ilçemiz için hayırlı olur. Bizler de evimize, çocuklarımıza helal ekmek götürebilmeyi Allah nasip eder diyorum. Ayrıca Flashaber Gazetesi'ne de çok teşekkür ediyorum. Gerçekten de halkımızı haber alma açısından anında bilgilendiriyor. Bölgemizde böyle etkin ve ses getiren bir medya kuruluşunun olmasından dolayı ayrıca Yıldız Medya Grup Başkanı sevgili hemşerim Ali Rıza Yıldız ve ekibine saygı ve sevgilerimi sunuyorum" dedi.
Son Güncelleme: 17.03.2013 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3