BEM-BİR-SEN 7 No'lu Şube'den Üsküdar'da muhteşem gece

BEM-BİR-SEN 7 No'lu Şube'den Üsküdar'da muhteşem gece

17 Mart 2013 Pazar 18:02
BEM-BİR-SEN 7 No'lu Şube'den Üsküdar'da muhteşem gece

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara onuruna verilen yemek, Üsküdar çalışanlarını bir araya getirdi. Yaptığı sosyal etkinliklerle sıradan bir sendikacılık anlayışının çok ötesinde hizmet veren Şube Başkanı Niyazi Karakoç ve yönetimi, sosyal sendikacılığın öncülüğünü yapmaya devam ediyor.

Üsküdar Belediye memurlarına katkılarından dolayı, Üsküdar Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve Belediye Başkanı Mustafa Kara'nın onuruna verilen teşekkür yemeği farklı düşünceye sahip diğer sendika üyelerini de bir araya getirerek, türküler eşliğinde eğlenilip ön yargılar kırıldı, moral ve motivasyon depolandı.

Gecede bir konuşma yapan Şube Başkan Yardımcısı Sıtkı Uçar; "BEM-BİR-SEN, köklü bir medeniyet temeli üzerine kurulmuş bir sendikadır. Rahmetli Mehmet Akif  İnan, BEM-BİR-SEN'i kuran, ?yedi güzel adam'dan biriydi. Onun kurduğu bu sendika, onların inşa etmeye çalıştıkları medeniyetin ?Yediveren gülü' olarak bugünkü yerindedir" dedi.

Uçar, "7 No'lu şube olarak, ?kardeşlik', ?dava adamlığı', ?adanmışlık' ve ?diğerkâmlık' gibi soylu mücadelenin neferi olmanın gerekleriyle hareket etmeye azami özen gösterdik. Azim ve kararlılığımıza zirve yaptıran çetin mücadele süreçlerini hep birlikte yaşadığımız dönemlerde, bu davanın diğer tüm mensupları gibi ?biz olmayı' ve ?biz içinde beni yok etmeyi' başardık. Hizmet Kolumuzda 53.171 üye sayımızla, yetkili sendika konumundayız. Emek mücadelemiz, ekmek mücadelemiz, özgürlük mücadelemiz, tam ve koşulsuz demokrasi ve sivilleşme istek ve kararlılığımız yetkili olmanın verdiği güvenle artarak sürecektir" dedi.

 

""

Şube Başkanı Niyazi Karakoç yaptığı konuşmada; "Her zaman söylediğimiz bir şey var, bizler usulden değil esastan sendikacılık yapıyoruz. Sosyal sendikacılık denince akla BEM-BİR-SEN'den başka sendika gelmiyor maalesef. Bizler, Konfederasyon kurucumuz Mehmet Akif İnan ağabeyimizin çizmiş olduğu bu zorlu yolda, kırıp dökmeden, kalp kırmadan ikili ilişkilerimizi had safhada tutarak yürüyoruz" dedi.  

Karakoç konuşmasını, "Ülkemizin en büyük sivil toplum kuruluşu olarak ?Milletimizin Hizmetindeyiz' sloganımızla sadece memur arkadaşların hak ve hukukunu değil, milletimizin temel hak ve hukukunu, milletimizin menfaati neyi gerektiriyorsa onun takipçiliğini ve savunuculuğunu yapıyoruz. Üsküdar Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Kara' ya bu anlamda memur arkadaşlarımıza yaptığı katkılardan dolayı tüm çalışanlarımız adına şükranlarımı sunuyorum. Emeği geçen Belediye başkan yardımcılarımıza da teşekkür ediyorum" diyerek tamamladı.

Belediye Başkan Yardımcısı Sami Er de konuşmasında; "Eski bir sendikacı olarak, 7 No'lu Şube'nin Akif İnan ağabeyimizin izinde sağlam adımlarla yürüyüşünü ve çalışmalarını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum", dedi. Yine Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Saraç da konuşmasında, "Öncelikle sendikanın böyle bir geceyi organize etmesine ve bizleri çalışanlarımızla bir araya getirmesinden dolayı BEM-BİR-SEN 7 No'lu Şube'  ye teşekkürlerimi sunuyorum. Belediye başkanımızın selamlarını ve muhabbetlerini iletiyorum" dedi. Protokol konuşmalarının ardından plaket töreniyle devam ederken gecede canlı türkü ziyafeti ise davetlilere unutulmaz saatler yaşattı.

""
""
 
""
""

Son Güncelleme: 17.03.2013 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72