Aksa Elektrik'te Atama

Kısa bir süre önce Aksa Doğal Gaz Grup Başkanlığı görevine atanan doğal...

Aksa Elektrik'te Atama

Kısa bir süre önce Aksa Doğal Gaz Grup Başkanlığı görevine atanan doğal...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Aksa Elektrik'te Atama


Kısa bir süre önce Aksa Doğal Gaz Grup Başkanlığı görevine atanan

doğal gaz sektörünün duayen ismi Yaşar Arslan; mevcut görevine ek olarak, Aksa Elektrik şirketlerinden

Çoruh Elektrik ve Fırak Elektrik'te Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına atandı.

 

Bilindiği üzere akaryakıt dışı enerji sektörünün lideri konumunda bulunan ve büyümesini hızla sürdüren Kazancı Holding; Çoruh ve Fırat Elektrik'i devralarak elektrik dağıtım sektörüne de hızlı bir giriş yaptı.

 

Devraldığı elektrik dağıtım lisanslarındaki yapılanma çalışmalarını hızla tamamlayan ve bağlı bölgelerdeki teknoloji altyapısını yenilemekle işe başlayan Aksa; sektörde gücünü net biçimde hissettirirken bir yandan da üst yönetimde yaptığı atamalarla bünyesindeki profesyonellerden daha fazla yararlanacağının sinyallerini veriyor.

 

Kısa bir süre önce yönetim kurulu başkan yardımcılığı görevinden istifa eden Sedat Siverek'ten boşalan koltuğa, Aksa Doğal Gaz Grup Başkanı Yaşar Arslan “Aksa Çoruh ve Fırat Elektrik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı” olarak atandı.

 

Yapısal dinamikleri bakımından büyük ölçüde benzerlikle gösteren doğal gaz ve elektrik dağıtımı alanlarındaki hizmet kalitesini yükseltmek isteyen Aksa; bu alanda büyük bir tecrübe ve birikime sahip olan Aksa Doğal Gaz Grup Başkanı Yaşar Arslan'dan daha fazla faydalanmayı ve sektörde daha etkin bir rol oynamayı amaçlıyor.

 

Bu atama sonrasında görevini “Aksa Doğalgaz Dağıtımı ve Ticareti Grubu Başkanı” ve “Fırat ve Çoruh Elektrik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı” ünvanlarıyla sürdürecek olan Sn. Yaşar ARSLAN; başta İGDAŞ'ta olmak üzere sektörde uzun yıllar yöneticilik yapmış, 2003'ten bu yana da Aksa'da genel müdürlük görevini icraa etmekte olan; sektörün saygın isimlerinden biri olarak tanınıyor.

 

Yaşar ARSLAN ayrıca, GAZBİR yönetim kurulu üyeliğini de sürdürmektedir.

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3