Airfel MHI Bayisi Klima Teknik Ümraniye'de Açıldı

Airfel'in Ümraniye MHI Bayisi Klima Teknik'in açılışı gerçekleşti

Airfel MHI Bayisi Klima Teknik Ümraniye'de Açıldı

Airfel'in Ümraniye MHI Bayisi Klima Teknik'in açılışı gerçekleşti

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Airfel MHI Bayisi Klima Teknik Ümraniye'de Açıldı

İklimlendirme sektörünün öncü firması Airfel'in Ümraniye MHI Bayisi Klima Teknik'in açılışı gerçekleşti. Meriç Kanbak ve F. Ömer Kanbak'ın sahip olduğu bayinin açılışına Airfel Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Önder, Airfel Bireysel Sistemler Koordinatörü Zeki Özen ve Airfel yöneticileri katıldı.

 

Klima Teknik'in sahiplerinden Ömer Kanbak, açılışta yaptığı konuşmada, “Ümraniye her geçen gün gelişen bir bölge, MHI klimaları ise üst segment bir ürün. Açtığımız bayi ile iş yerlerine ve bireysel tüketicilere en iyi ürün ile hizmet vermeyi amaçlıyor ve bir makine mühendisi olarak tek odalı evden hastanelere kadar her türlü projeye destek verebilecek alt yapıda ve tecrübeye sahip bir firma olduğumuzu öncelikle belirtmek istiyorum. Daha öncede belirttiğim gibi Ümraniye gelişen bir bölge ve biz bu bölgede büyük işler başaracağımıza inanıyoruz. 35 yıldır Ümraniye'de yaşamaktayım ve Ümraniye'ye yatırım yapmayı bir gönül borcu olarak görüyorum. Airfel'in yıllara uzanan deneyimi ve güvencesi ile de bu yola çıkmaktan çok mutluyuz'' dedi.

""

Meriç Kanbak, Airfel MHI markasını neden tercih ettikleri sorusunu ise şu şekilde açıkladı: “Airfel kurumsal, yerli ve ürün gamı oldukça geniş bir marka. Müşteri memnuniyetini iş süreçlerinin odağına yerleştirmiş güvenilir bir firma. Bu nedenle biz de Airfel ürün gamını müşterilerimize gönül rahatlığıyla tavsiye ediyoruz.

Klima Teknik MHI Bayi açılışını yapan Airfel Bireysel Sistemler Koordinatörü Zeki Özen ise yaptığı konuşmada; “Türkiye genelinde hızla artan bayi ağımızla tüketicilerimizle buluşmayı sürdürüyoruz. Kendi tesislerimizde geliştirdiğimiz ve ürettiğimiz ürünlerin yanı sıra distribütörlüğünü üstlendiğimiz markaların ürünlerini de tüketicilerimizin beğenilerine sunuyoruz. Gerek yurt içinde gerekse yurt dışında başarılı projelere imza atıyor ve giderek bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Türkiye genelinde 58.'cisi açılan MHI bayimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

45 m²'lik alana sahip Klima Teknik bayisinde MHI ve Airfel'in ısıtma-soğutma ve havalandırma konusunda ileri teknoloji ürünleri sergileniyor.

Sanko Holding şirketlerinden ısıtma-soğutma ve havalandırma sektörünün öncü firmalarından AIRFEL 1999 yılında kuruldu. AIRFEL; her türlü split klima (duvar tipi, multi split, kaset, yer tavan, salon, kanallı tip), ısıtma (radyatör ve kombi, kazan, boyler), soğutma, havalandırma cihaz ve ekipmanlarının üretimini,  ihracatını, ithalatını, pazarlamasını ve dahili ticaretini yapıyor. 540 çalışanı olan AIRFEL'in İstanbul'daki merkez ofisinin yanı sıra İzmir, Ankara, Gaziantep ve Antalya'da 4 bölge müdürlüğü bulunuyor. AIRFEL, Türkiye genelinde 190 bayi ile ürünlerini sunarken, 550 satış noktası ve 460 servis ile hizmet veriyor. 
Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Klima Servisi 2018-10-11 14:16:06

Klima Servisi

Klima Servisi olarak kurulduğumuz ilk günden itibaren amacımız tüm klima cihazlarına hakim olarak müşterilerimizin klima sorunlarına hızlı ve güvenilir müdahale edebilmekti. Bu doğrultuda Hitachi firmasının klima cihazları için servis imkânı sunarak sizlerin memnuniyetini sağlamayı hedefledik.

Uzman kadromuz Hitachi klima servisi, Hitachi klima bakımı, Hitachi klima montajı, Hitachi klima sökme takma, Hitachi klima alt yapı hazırlama gibi klima cihazlarınızı ilgilendiren tüm konularda sizlere tam hizmet sunuyor.

Beykoz semtine en hızlı ve güvenilir hizmeti sunan firmamız cihazlarınıza iyilikler yapabilir. Bu iyilikler cihazınızın uzun ömürlü ve sağlıklı çalışması içindir. Sizlerin talebi üzerine isterseniz periyodik isterseniz tek seferlik klima bakımları gerçekleştirerek sağlıklı bir işleyiş kazandırabiliriz. Bizlere iletişim adreslerimizden ulaşmanız yeterlidir, sorununuz için uzman ekibimiz en kısa sürede yanınızda olacaktır.
https://klimakombiservisi.com.tr

banner3

banner72