216 Yapı, büyümesini sürdürüyor

İnşaat sektöründe yarım asırdan bu yana faaliyet gösteren, Türkiye'nin yanı...

216 Yapı, büyümesini sürdürüyor

İnşaat sektöründe yarım asırdan bu yana faaliyet gösteren, Türkiye'nin yanı...

14 Haziran 2014 Cumartesi 14:43
216 Yapı, büyümesini sürdürüyor

216 Yapı, Türkiye ve Moğolistan’da büyümesini sürdürüyor

İnşaat sektöründe yarım asırdan bu yana faaliyet gösteren, Türkiye’nin yanı sıra Almanya ve Moğolistan’da da konut üreten 216 Yapı, bu ay iki projeye birden başlıyor. 216 Yapı, bu ay İstanbul’un Anadolu yakasında Çekmeköy’de 216 Rezidans ve Moğolistan’ın başkenti Ulanbatur’da ise Tümen Amgalan projelerini hayata geçiriyor.

 216 Rezidans ve Tümen Amgalan projelerini tanıtmak amacıyla  bir basın toplantısı düzenleyen 216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar, aynı anda yapımına ve satışına başlayacakları bu iki projeyle sektördeki yaz durgunluğunu kırmayı ve duran çarkları harekete geçirmeyi planladıklarını açıkladı.

İlk olarak 216 Rezidans projeleri hakkında bilgi veren Bilent Dündar, “Sunduğu hizmetlerle ve sosyal imkanlarla modern site yaşamının bir adım önüne geçen 216 Rezidans projemiz Çekmeköy’de 4 bin metrekarelik alanda inşa ediliyor. 216 Rezidans 2 blokta 123 daireden oluşuyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde dairelerimiz bulunuyor” dedi.

""

24 ayda teslim

Yapımına bu ay başlanacak olan 216 Rezidans’ın Haziran 2016’da yani 24 ay sonra teslim edilmesinin planlandığını belirten Dündar,  “Ancak biz tüm projelerimizi söz verdiğimiz süreden daha önce teslim eden bir firmayız. Bir aksilik olmaz ve olağanüstü bir durum yaşamazsak burada da daire sakinlerimize bir sürpriz yapabiliriz” şeklinde konuştu.

Bilent Dündar’ın verdiği bilgiye göre 216 Rezidans’ta 24 saat teknik servis, vale servisi ve kat temizliği gibi hizmetler sunulacak. Hemen girişinde lobi ve resepsiyonun bulunacağı 216 Rezidans’ta yürüyüş parkurları, fitness merkezi, sauna, buhar odası, çocuk ve büyükler için oyun alanı ve servis bekleme odasıyla daire sakinlerine dört mevsim havuz keyfi sunacak açılır-kapanır havuz yer alacak. Ayrıca projede hem rezidansta yaşayanlara hem de dışarıdan geleceklere hizmet verecek bir kreş ve kuaför salonu bulunacak. 

Türk cesaretiyle Alman disiplini Moğolistan’da buluştu

İkinci projelerini Türkiye’den çok uzakta Moğolistan’da hayata geçireceklerini belirten 216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar,  “Moğolistan’da Türk cesaretiyle Alman disiplinini birleştirip 3 bin konut yapacağız” dedi.

Tümen Amgalan adını taşıyan projenin Moğolistan’ın başkenti Ulanbatur'da Tümen Amgalan arazisi üzerinde inşa edileceği ifade eden Dündar, “Tümen Amgalan’ı Moğolistan’ın en büyük inşaat firmalarından biri olan Grandline ile birlikte yüzde 50-50 ortaklık şeklinde yapacağız. 150 milyon dolarlık yatırımla hayata geçecek olan projemiz 300 bin metrekare inşaat alanına sahip. Tümen Amgalan’da 3 bin dairenin yanı sıra ticari alanlara da yer vereceğiz. Bu Moğolistan’ın ilk kentsel dönüşüm projesi olacak” diye konuştu.

Son Güncelleme: 14.06.2014 14:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72