Yılsonu Sergisi büyük ilgi gördü

Ümraniye Halk Eğitim Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü nün Meydan AVM'deki...

Yılsonu Sergisi büyük ilgi gördü

Ümraniye Halk Eğitim Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü nün Meydan AVM'deki...

14 Haziran 2014 Cumartesi 15:06
Yılsonu Sergisi büyük ilgi gördü

Ümraniye Halk Eğitim Akşam Sanat’ın Yıldönümü Sergisi ilgi gördü

 

Ümraniye Halk Eğitim Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü nün  Meydan AVM’deki Yıldönümü  Sergisi  davetlilerden tam not aldı. İlçe protokolünün de katıldığı sergi, vatandaşların beğenisine sunuldu.

Ümraniye Halk Eğitim Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü nün Yıldönümü  Sergisi  Ümraniye Meydan AVM’ de gerçekleşti.  Davetlilerin beğenisine sunulan sergiye; Ümraniye  İlçe  Kaymakamı Mustafa Çek, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı  Türkan Öztürk, Ümraniye Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen,  İstanbul Muhtarlar  Federasyonu  başkanı  Kadir Delibalta katıldı. Gün boyu açık olan sergiyi çok sayıda vatandaş izleme fırsatı buldu.  

""

Sergide renkli görüntüler

Açılış konuşmasını yapan Ümraniye İlçe Kaymakam‘ı Mustafa Çek bu gibi etkinliklerin önemine vurgu yaptı. Öğrencilerin sanatsal etkinliklerle kendilerini geliştirme fırsatı bulduklarını söyleyen Çek, sergiyi beğendiğini de ifade etti.  Daha sonra öğrencilere diplomaları verildi. Öğrenciler, diplomalarını protokolden aldılar. Miniklerin folklor gösterileri ise izleyicilerden büyük alkış aldı. Renkli görüntülere sahne olan kutlama sergi salonunun açılışıyla devam etti. Davetliler daha sonra el emeği göz nuru eserlerden oluşan sergiyi gezdiler.

""

 

Son Güncelleme: 14.06.2014 15:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3