Yenidoğan İÖO'nda kan bağışı kampanyası

‘Okullar Hayat Bulsun' projesi kapsamında geçtiğimiz hafta Sancaktepe..

Yenidoğan İÖO'nda kan bağışı kampanyası

‘Okullar Hayat Bulsun' projesi kapsamında geçtiğimiz hafta Sancaktepe..

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Yenidoğan İÖO'nda kan bağışı kampanyası

‘Okullar Hayat Bulsun' projesi kapsamında geçtiğimiz hafta Sancaktepe Yenidoğan Fatih İlköğretim Okulu'nda Kızılay Kartal Şubesi iş birliği ile kan bağışı kampanyası düzenlendi. Kampanyaya öğretmenler ve veliler katıldı.

Okul Müdürü Naim Yılmaz'ın öncülüğünde Müdür Yardımcısı Halis Tuncer ile Fen ve Teknoloji Öğretmeni Altan Karadağ'ın koordinatörlüğünde yapılan etkinliğe velilerin  katılımı yoğun oldu. Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy da kampanyayı yerinde görmek için okulu ziyaret etti.

Kızılay yetkilileri, Yenidoğan Fatih İlköğretim Okulu'ndaki kan bağışı kampanyasına katılan gönüllü sayısının beklediklerinden çok olduğunu ve gönüllülerin duyarlılığından memnun olduklarını ifade ederek seksen iki ünite kan bağışının talebi karşıladığını söylediler. Okul Müdürü Naim Yılmaz ise kan bağışı kampanyası ve diğer etkinlilerin artarak devam edeceğini ifade etti.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72