Ümraniye'den Slovakya'ya sanat köprüsü

Ümraniye Yenişehir Soyak siteleri içinde bulunan Erkut Soyak Anadolu....

Ümraniye'den Slovakya'ya sanat köprüsü

Ümraniye Yenişehir Soyak siteleri içinde bulunan Erkut Soyak Anadolu....

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Ümraniye'den Slovakya'ya sanat köprüsü

Ümraniye Yenişehir Soyak siteleri içinde bulunan Erkut Soyak Anadolu Lisesi, Imagine (Hayal et) başlıklı ve Genel Koordinatörlüğünü Aykan Köse'nin yaptığı; ‘AB Hayat Boyu Öğrenme Comenius Projesi' kapsamındaki 3. toplantı geçtiğimiz hafta içinde Slovakya'nın Svidnik şehrindeki Spojená škola adlı okulda yapıldı.

 

Projenin moderatörlüğünü de yapan Erkut Soyak Anadolu Lisesi; proje ortağı olan diğer ülke okullarının katılımıyla yapılan toplantıda ülkemizi, İstanbul'u, dolayısıyla da Ümraniye ilçesini tanıtma fırsatı buldu. Toplantı sonrasında öğrencilerin sunduğu halk oyunu gösterisi ise büyük beğeni topladı.


""

 

Okulun öğrencileri Fenerbahçe futbol takımında oynayan Miroslav Stoch ile de bir röportaj yaptı ve büyük ilgi uyandırdı. Ayrıca Svidnik şehri belediye başkanlığı ziyaret edildi. Belediye başkanı, “Bu proje, kültürleri bir araya getiren bir köprüye benziyor” diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

""

Bu arada proje ortağı okul, proje kapsamında seçtikleri sanat dalı Kraslice'yi Erkut Soyak Anadolu Lisesi heyetine tanıttı. Proje toplantısı, okul ve eğitim sistemlerinin işleyişi konularında yapılan bilgi alışverişiyle son buldu.


""

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72