Ümraniye'de yeni eğitim yılı başladı

2014-2015 eğitim ve öğretim yılının yeni dönemi Ümraniye'de, Aşağı Dudullu...

Ümraniye'de yeni eğitim yılı başladı

2014-2015 eğitim ve öğretim yılının yeni dönemi Ümraniye'de, Aşağı Dudullu...

16 Eylül 2014 Salı 13:50
Ümraniye'de yeni eğitim yılı başladı

2014-2015 eğitim ve öğretim yılının yeni dönemi Ümraniye’de, Aşağı Dudullu İlkokulu’nda düzenlenen bir programla başladı.  

Ümraniye’de yaklaşık 116 bin öğrencinin eğitim aldığı okullarda ders zili çaldı. 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılının başlaması sebebiyle Aşağı Dudullu İlkokulu’nda düzenlenen programa Ümraniye Kaymakamı Mustafa Çek, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Türkan Öztürk, İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Molak, Ümraniye İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Arif Karapıçak, İlçe Spor Müdürü Muhammed Kılıç, Okul Müdürü Zeki Demirkol, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı.

Okul bahçesinde yapılan program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Aşağı Dudullu İlkokul Müdürü Zeki Demirkol yaptığı konuşmada, “Bir araya geldiğimiz eğitim döneminin bu coşkulu ilk gününde, 2014-2015 eğitim-öğretim yılının tüm öğretmen ve öğrencilere hayırlı olması temennisiyle herkese başarılar dilerim” dedi. Daha sonra öğrenciler Eğitim Öğretim yılının ilk haftası olan ‘İlköğretim Haftası’ ile ilgili şiir ve konuşmalarını dinleyenlere aktardılar. Oluşturdukları koro ile bir müzik dinletisi sunan öğrencilerin ardından oynanan Halk Oyunu gösterisi de izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Daha sonra kürsüye gelen Ümraniye İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Arif Karapıçak,  2014-2015 eğitim-öğretim yılının tüm hazırlıklarının tamamlandıklarını ifade etti. Karapıçak, “Ümraniye Belediyemizin ve Kaymakamlığımızın okullarımızda gerçekleştirmiş olduğu hizmetler eğitime verdikleri önemim bir göstergesidir. Çocuklarımız bizim geleceğimiz ve yarınlarımızdır. Yeni Eğitim ve Öğretim yılı tüm öğretmen ve öğrencilere hayırlı olsun” dedi. İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Molak ise, “Çocuklarımız bugün okumuş oldukları şiir ve konuşmalarda eğitim ve öğretim yılının başlamasındaki coşku ve heyecanı bize aktardılar. Öğrencilerimizin bu sevinçleri boşa çıkarmamaları için hepimize görevler düşmektedir. Bu görevleri layıkıyla gerçekleştireceğimize inanıyorum. Yeni eğitim ve öğretim yılı bütün öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı olsun” dedi.

""

Türkan Öztürk: “Çocuklarımızın eğitimlerine katkıda bulunmak, yarınlarımıza katkıda bulunmak demektir”

Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Türkan Öztürk yaptığı konuşmada; “Velilerimizin, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin yeni eğitim ve öğretim dönemi hayırlı olsun. Öğrencilerimizin bu coşkusunu gördükçe yarına dair çok mutlu ve umutlu oluyorum. Çocuklarımız öğretmenlerimizin elinde güzelce yoğrularak, vatanını, milletini, kültürünü, en önemli ilkesini bilen bir fert olarak yetişecekler. Çocuklar bizim geleceğimiz, yarınlarımız. Onların eğitimlerine katkıda bulunmak yarınlarımıza katkıda bulunmak demektir. Bu nedenle eğitime her fırsatta desteğimizi sürdürüyoruz” dedi.

 

Son Güncelleme: 16.09.2014 13:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72