Tuzla'da eğitime tam destek

Tuzla Belediyesi tarafından yapılan Tuzla Anadolu Lisesi Ek Hizmet Binası,...

Tuzla'da eğitime tam destek

Tuzla Belediyesi tarafından yapılan Tuzla Anadolu Lisesi Ek Hizmet Binası,...

17 Haziran 2014 Salı 11:17
Tuzla'da eğitime tam destek

Tuzla Belediyesi’nden eğitime tam destek

Tuzla Belediyesi tarafından yapılan Tuzla Anadolu Lisesi Ek Hizmet Binası, resmi törenle hizmete açıldı. Tuzla Anadolu Lisesi Ek Hizmet Binası, içindeki 3 laboratuarı ile birlikte 220 öğrenci ve eğitimciye hizmet verecek.
Tuzla’da 2013-14 Eğitim-Öğretim yılı kapanış töreni, Tuzla Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlendi. Tuzla’da eğitim gören 40. 730 öğrencinin karnesini aldığı törende, Tuzla Belediyesi tarafından eğitime kazandırılan Ek Hizmet Binası’nın açılışı da gerçekleştirildi. Törene, Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Tuzla Belediye Başkan Vekili Ahmet Çabuk, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı.

Alireisoğlu teşekkür etti
Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu, törende yaptığı konuşmada başarılı veya başarısız ayrımı yapmadan herkesin daha çok çalışması gerektiğini belirtti. Alireisoğlu, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve ekibine de eğitime verdikleri ciddi destekten dolayı teşekkür etti.

Eğitime tam destek veriyoruz
Tuzla Belediye Başkan Vekili Ahmet Çabuk, belediye yönetimi olarak Tuzla’da halkın hizmet aldığı her alana hizmet götürdüklerini vurguladı. Eğitime önem verdiklerini ve eğitim kurumlarının ihtiyaçlarını karşıladıklarını hatırlatan Çabuk, “Eğitime her alanda destek veriyoruz ama bu desteğin en yakın örneği, bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz ek hizmet binasıdır. Kaymakamlık, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve belediyemizin işbirliği ile hizmete aldığımız binamız, Tuzla’mıza hayırlı olsun” dedi. 

Tuzla Belediyesi konu eğitimse elinden gelen yardımı yapıyor
Öğretmenler ve öğrencilere başarı çıtasını yükseltme tavsiyesinde bulunan Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Tuzla Belediyesi’ne de eğitime desteğinden ötürü teşekkür etti. Kaymakam Çalışır, “Burada Tuzla Belediyesi’ne çok teşekkür ediyorum. Birazdan açılışını yapacağız ek binamız olmak üzere ne zaman kapılarını çalsak mevzu bahis eğitimse ellerinden gelen yardımı yapıyorlar” şeklinde konuştu.
2013-14 Eğitim- Öğretim kapanış töreninin ardından Tuzla Belediyesi tarafından yapılan Tuzla Anadolu Lisesi Ek Hizmet Binası hizmete açıldı. 

 

Son Güncelleme: 17.06.2014 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72