Sultanbeyli'de okullar tertemiz

Sultanbeyli'de okullar tertemiz

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Sultanbeyli'de okullar tertemiz

Yeni eğitim ve öğretim yılı başladı. Öğrenciler yeni ders yılıyla birlikte okulların yolunu tutmaya başladı. Okullarda ise miniklerin sağlığı için hummalı bir çalışma var. Sultanbeyli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, de okulları öğrenciler için hazırladı.

Öğrencilerin daha temiz ve iyi bir ortamda eğitim almalarına katkı sağlamak için ilçedeki tüm okulların bahçeleri yıkanarak, temizliği yapıldı. Gelen taleplere göre, okul bahçelerinin çevre düzenleme çalışmaları (yer çizgilerinin çizilmesi, pota tamiratları, çim biçme, sulama) gerçekleştirildi.

Bu çalışmaların yanında her yıl olduğu gibi okullardaki çöplerin çevreye zararının önlenmesi için okullara yeni konteynırlar konuldu. Okulların çöplerini her gece alan ekipler, ambalaj atığı toplama kapları ve atık pil toplama kaplarını da ihmal etmedi. Bütün bu çalışmalarda amaç, öğrencilerin çevre bilinci kazanarak daha temiz ve güvenli ortamlarda eğitim görmesini sağlamak.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72