Serpil Abla'da mezuniyet sevinci

Çekmeköy Serpil Abla Anaokulu öğrencileri ve aileleri mezuniyet töreninde...

Serpil Abla'da mezuniyet sevinci

Çekmeköy Serpil Abla Anaokulu öğrencileri ve aileleri mezuniyet töreninde...

01 Temmuz 2014 Salı 14:43
Serpil Abla'da mezuniyet sevinci

Serpil Abla Anaokulu öğrencilerinin mezuniyet sevinci

Çekmeköy Serpil Abla Anaokulu öğrencileri ve aileleri mezuniyet töreninde bir araya geldiler. 2005 yılında hizmete açılan Serpil Abla Anaokulu göstermiş olduğu titiz çalışmaları, uzman eğitim kadrosu, fiziksel koşullarının kalitesi ve eğitim anlayışıyla sektörde adından söz ettiriyor.

10 öğrencinin diplomalarını aldığı törene ailelerin ilgisi de yoğundu.  Diploma töreninde küçük öğrencilerin büyük emekler sarf ederek hazırladığı gösterilerde dikkat çekti. Mezuniyet töreni Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Törenin açılış konuşmasını yapan okul yöneticisi Serpil Çetin, “Yıl içinde iyi bir eğitim dönemi geçirdik. Öğretmen ve öğrencilerimiz uyumlu çalıştı. Şimdide hem yorgunluğumuzu atmak hem de çok çalışan öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi ödüllendirmek. Buraya gelen bütün misafirlerimize iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

Açılış konuşmasından sonra minik öğrencilerin büyük emek sarf ederek hazırladıkları gösteriler sahnelendi. Öncelikle Türkçe Okul Korosu sahne alarak gelen misafirlere müzik ziyafeti çekti daha sonra sırasıyla İngilizce Koro, davul şov, meslekler draması, ispanyol dansı, tef dansı, meyveler draması, tango, çayda çıra öğrenciler tarafından sahnelendi. Serpil Abla Anaokulu öğrencileri babalar gününü de unutmadı ve bir sürpriz yaptılar.

Öğrencilere öğretmenleri tarafından mezuniyet belgeleri verilerek mezuniyet töreni öğrencilerin hep birlikte kep atması ile son buldu.

""

Son Güncelleme: 01.07.2014 14:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3