Kartal'da mezuniyet sevinci yaşandı

Kartal'da yılın tüm yorgunluğunu atmak için yıl sonu etkinlikleri düzenledi.

Kartal'da mezuniyet sevinci yaşandı

Kartal'da yılın tüm yorgunluğunu atmak için yıl sonu etkinlikleri düzenledi.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Kartal'da mezuniyet sevinci yaşandı

2010-2011 eğitim ve öğretim döneminin sona ermesiyle birlikte öğrenciler mezuniyet sevincini yaşamak ve yılın tüm yorgunluğunu atmak için yıl sonu etkinlikleri düzenledi.

Kartal Cevizli Lisesi'nin yıl sonu etkinliği Cevizli'de bulunan Şah Süleyman Üniversitesi Konferans Salonu'nda gerçekleşti. Cevizli Lisesi'nden çok sayıda öğrencinin ve öğrenci ailelerinin katıldığı etkinliğe Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Atınok Öz ve Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları katıldı. 

Şiir ve şarkıların yer aldığı etkinlik programı izlemeye gelen konuklardan büyük beğeni topladı. Yıl sonu etkinlikleri kapsamında hediye çekilişi de yapılarak; en büyük hediye olan bisikletin çekilişini Başkan Öz öğrencilere yaptırdı. Bisikleti kazanan şanslı numara sahibi, hediyesini Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'den aldı.

Kartal Cevizli Lisesi'nin yıl sonu etkinliğinde sahne alan 9. sınıf öğrencileri Buse Taş ve Serhat Gülhan'ın beraber seslendirdiği şarkılar yıl sonu etkinliğine gelen misafirleri adeta büyüledi. Konukların ayakta alkışladığı öğrencilerin performanslarını izleyen Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, iki öğrencinin Kartal Kültür ve Sanat Festivali'nde sahneye çıkmalarını istedi. Öğrenciler, sahneye çıkma teklifini mutlulukla karşılayarak; bu şansı kendilerine veren Başkan Öz'e teşekkür etti.

 

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3