Heybeliada Anadolu Lisesi İlk Mezunlarını Verdi

Heybeliada Anadolu Lisesi 12 Haziran Perşembe günü yapmış olduğu mezuniyet...

Heybeliada Anadolu Lisesi İlk Mezunlarını Verdi

Heybeliada Anadolu Lisesi 12 Haziran Perşembe günü yapmış olduğu mezuniyet...

14 Haziran 2014 Cumartesi 15:09
Heybeliada Anadolu Lisesi İlk Mezunlarını Verdi

Heybeliada Anadolu Lisesi 12 Haziran Perşembe günü yapmış olduğu mezuniyet töreniyle ilk mezunlarını verdi. Maltepe Kaymakamı Mustafa Tapsız, Adalar Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Yerlikaya, Adalar İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Eren katıldığı mezuniyet töreni 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Tören dolayısıyla konuşma yapan Adalar İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Eren, dört yıllık bir eğitim sonunda mezun olan öğrencileri kutlayarak “asıl bundan sonra hayatınızda önemli sınavlar yaşayacaksınız. Ama okulunuzda aldığınız eğitim sizin yolunuzu aydınlatacaktır. Dört yıl boyunca birbirinizle güzel dostluklar ve arkadaşlıklar yaşadınız. Bu gün sizler için çok önemli bir gün, okulunuzdan mezun oluyorsunuz. Belki birbirinizden ayrılıyorsunuz ama eminim ki yıllar sonra bu okulda geçirdiğiniz günleri mutlulukla anacaksın” dedi.

Konuşmanın ardından eğitimin devamlılığını sağlayan 12. Sınıf ve 11. Sınıf öğrencileri arasında bayrak sancak devir teslimi yapıldı.  Çeşitli branşlarda başarılı olan öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından kep atma için geri sayım yapıldı. Mezun olan öğrenciler aynı anda kep atmasıyla sevinç ve üzüntüyü bir arada yaşadı.  

Son Güncelleme: 14.06.2014 15:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3