EĞİTİM VADİSİ ÇEKMEKÖY

Çekmeköylü gençler, yaz aylarını Çekmeköy Belediyesi kurslarında ders tekrarı yapıp bolca soru çözerek değerlendirdi.

EĞİTİM VADİSİ ÇEKMEKÖY

Çekmeköylü gençler, yaz aylarını Çekmeköy Belediyesi kurslarında ders tekrarı yapıp bolca soru çözerek değerlendirdi.

15 Ağustos 2018 Çarşamba 15:38
EĞİTİM VADİSİ ÇEKMEKÖY

Çekmeköy Belediyesi’nin kültür merkezlerinde hayata geçirdiği Test Çözüm Merkezleri (TEÇÖM) bu yaz döneminde de yüzlerce öğrenciyi ağırladı. Merkez Mahallesi Yunus Emre Eğitim Merkezi, Taşdelen Turgut Özal Eğitim Merkezi, Aydınlar Mahallesi Adnan Menderes Eğitim Merkezi, Alemdağ ve Ömerli Eğitim Merkezleri’nde toplam 13 derslikte, 16 eğitmenle 530 öğrenciye çeşitli branşlarda eğitimler verildi.

Gençlerin yaz aylarında istifade ettiği kurslar, eğitim öğretim dönemi içinde de hizmet veremeye devam ediyor. Öğrenciler kayıtlarını eğitim merkezlerinden velileri eşliğinde gerçekleştirebiliyor.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Bu merkezlerimiz öğrencilerin okul dönemine hazırlanması için güzel bir fırsat oluşturuyor. Açıklarını kapatmak isteyenler, kendini geliştirmek isteyenler kurslarımızda alanında deneyimli eğitmenlerimiz tarafından ders alıyorlar. Öğrencilerimiz burada test çözüp ders tekrarı yaparken; aynı zamanda okul müfredatına uygun eğitimler de alıyorlar. İnşallah eğitim öğretim döneminde hepsi emeklerinin karşılığını alırlar” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3