Doğa Koleji, BETT Show Fuarı'nda ‘En İnovatif Okul' ödülünü aldı

BETT Show fuarı, İngiltere'nin efsanevi salonu Excel'de eğitim...

Doğa Koleji, BETT Show Fuarı'nda ‘En İnovatif Okul' ödülünü aldı

BETT Show fuarı, İngiltere'nin efsanevi salonu Excel'de eğitim...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
 Doğa Koleji, BETT Show Fuarı'nda  ‘En İnovatif Okul' ödülünü aldı
BETT Show fuarı, İngiltere'nin efsanevi salonu Excel'de eğitim materyalleri ve eğitim teknolojileri konusunda lider kurumları ağırladı. Dünyanın en büyük eğitim teknolojileri fuarı BETT Show'a (British Educational Training and Technology Show) t-MBA Eğitim Modeli'yle katılan Anadolu yakasının en saygın okullarından Doğa Koleji, bir ilke daha imza atarak ‘BETT Show'daki Tek İnovatif Okul' ödülünü, BETT Show Yönetim Kurulu Üyesi Tansy Clark'tan aldı. Aynı zamanda 400'e yakın kurumsal üyesiyle uluslararası bir eğitim inovasyonu ağı haline gelen t-MBA Organizasyonu, Uluslararası t-MBA Project World 2013 yarışmasının ödül töreni de BETT Show'da gerçekleşti.
50 farklı ülkeden 500'ün üzerinde proje başvurusunun yapıldığı, t-MBA Organizasyonu'nun düzenlediği t-MBA Project World 2013 yarışmasının ödül törenine, Türkiye ve İngiltere'den birçok basın mensubu katıldı. t-MBA Project World 2013 yarışmasının 3.lük ödülü olan, 2.000 dolarlık ödülü, Bulgaristan'dan Valentina Semerdzhieva adına, Doğa Koleji Öğrenci Meclisleri Uluslararası İlişkiler Başkanı Aybüke Ulutaş'a, Doğa Koleji Ortaokul ve Lise Koordinatörü Ömer Suat Gündoğdu verdi. Yarışmanın 2.lik ödülü olan, 3.000 dolarlık ödülü ise Almanya'dan Mai Kafafi ve Jan Boddenberg, t-MBA organizasyonu danışmanlarından Britannica Uluslararası İş Geliştirme Müdürü Lady Kennard ve Almanya'dan öğretmenleri Rudolf Keiser'in elinden aldı. 2.lik ödülü kazananlardan Mai'nin ailesi, bu heyecan verici olaya tanık olmak için Kahire'den Londra'ya BETT Show fuarındaki Doğa Koleji standına geldi. Ödül töreninin sonundaki 1.lik ödülü olan 5.000 dolarlık hibe ise, Doğa Koleji Ortaokul ve Lise Koordinatörü Ömer Suat Gündoğdu tarafından, Promethean şirketinin Doğu Avrupa ve Orta Asya'dan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Henk Brons ile birlikte James Yan'a (USA) takdim edildi.
Her yıl 600'den fazla üretici ile 30 binden fazla ziyaretçiye ev sahipliği yapan BETT Show, İngiltere'nin efsanevi salonu Excel'de eğitim materyalleri ve eğitim teknolojileri konusunda lider kurumları ağırladı. 30 Ocak- 2 Şubat 2013 tarihleri arasında gerçekleşen fuara katılan Doğa Koleji ise, küresel ortakları olan; Apple, Britannica, Intel, Pearson, Vestel, Promethean ve VS işbirliği ile D-282 standında katılımcılarla buluştu.
BETT Show fuarında yoğun ilgi gören Doğa Koleji, üniversitedeki MBA programının lise seviyesindeki öğrencilere uyarlandığı t-MBA (MBA for Teenagers) eğitim modeli ile Londra'ya eğitim inovasyonu çıkarması yaptı. Diğer stantların aksine Doğa Koleji standında t-MBA öğrencileri, sadece kendi stantlarında değil Intel ve Pearson gibi dünya devi şirketlerin standında da sunum yaptılar.
Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3