Çocukların Okul Heyecanı Başladı

2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı açılış töreni İçerenköy Halil Atamavcı İlkokulu’nda yapıldı.

Çocukların Okul Heyecanı Başladı

2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı açılış töreni İçerenköy Halil Atamavcı İlkokulu’nda yapıldı.

19 Eylül 2018 Çarşamba 14:00
Çocukların Okul Heyecanı Başladı

Düzenlenen törene Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, Garnizon Komutan Vekili Albay Volkan Aydın, Belediye Başkan Yardımcıları Orhan Çerkez ve Sadi Özata, siyasi parti temsilcileri ile okul müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan açılış töreni yapılan konuşmalarla sürdü.

Törende konuşan Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, “Yeni ders yılının hepinize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Geçtiğimiz yıllarda en çok uğraşı Ataşehir’deki eğitim kalitesinin artması için verdik. Şimdi İstanbul Anadolu Yakası’ndan Ataşehir’deki okullara yoğun bir talep olduğunu görüyoruz. Bu konuda gayret gösteren, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Gelişmiş ülkelerin bu seviyelerde olmalarının altındaki en önemli unsur okumaktır. Kainatı okuyacağız, dünyayı okuyacağız, bilimsel ve deneysel bilgiye çok önem vereceğiz. Geleceğimiz çocuklarımızın elindedir” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican ise yaptığı konuşmada “Ataşehir’de 185’i özel, 80’i devlete ait olmak üzere 265 okulda, 80 binden fazla öğrenciyle, yeni bir eğitim - öğretim yılına başlamanın heyecanını ve mutluluğunu tüm eğitim camiası olarak birlikte yaşıyoruz. Yaz dönemini, okullarımızın yeni döneme hazırlanması süreci olarak geçirdik. Öğrencilerimize başarılı, mutlu ve huzurlu bir eğitim-öğretim yılı diliyorum” dedi.

Öğrencilerin halk oyunları gösterisi ve şiir dinletilerinin ardından tören protokolü sınıflara girerek öğrencilere başarılar diledi ve minik hediyeler sundu.

Öğrencilere başarılar dileyen Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz, “Ataşehir Belediyesi olarak kurulduğumuz günden beri okullarımızın fiziksel şartlarının daha iyi koşullara ulaşması için çaba sarf ettik. Ataevlerimizdeki hizmetlerle olsun, sanat ve spor okullarımızla olsun, kurslar ve diğer eğitimlerle olsun, hep çocuklarımızın sosyal şartlarını geliştirmek için uğraştık. Yeni eğitim- öğretim döneminde tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72