CNR Kitap Fuarı'na büyük ilgi

CNR EXPO Yeşilköy'de 01 Mart 2014 tarihinde başlayan CNR Kitap Fuarı, büyük...

CNR Kitap Fuarı'na büyük ilgi

CNR EXPO Yeşilköy'de 01 Mart 2014 tarihinde başlayan CNR Kitap Fuarı, büyük...

04 Mart 2014 Salı 16:52
CNR Kitap Fuarı'na büyük ilgi

CNR Kitap Fuarı’nda yazarlar büyük ilgi gördü

CNR EXPO Yeşilköy’de 01 Mart 2014 tarihinde başlayan CNR Kitap Fuarı, büyük ilgi görüyor. Fuarı ilk iki gününde 60 bin kişi ziyaret etti.

Fuarda düzenlenen etkinliklere de ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi. Ünlü tarih profesörü İlber Ortaylı ve daha birçok ünlü isim okuyucuları ile buluştu.

 

CNR Holding kuruluşu Sine Fuarcılık tarafından Basın Yayın Birliği işbirliğinde 01 Mart tarihinde CNR EXPO Yeşilköy’de açılan 1. CNR Kitap Fuarı, ziyaretçi akınına uğradı. Ana teması ‘Sosyal medya ve çocuk’ olan fuarı, çoğunluğu çocuk ve genç olmak üzere 60 bin kişi ziyaret etti.

Kitapseverler stantlar önünde uzun kuyruklar oluşturdu.  Fuarda kitap satışının yanında çok sayıda etkinlikler de düzenleniyor. Sahip olduğu bilgi birikimiyle sosyal paylaşım sitelerinde farklı ve eğlenceli bir popüler kültür simgesine dönüşen ünlü tarih profesörü İlber Ortaylı da CNR Kitap Fuarı’na katıldı. Yayınlanmış kitaplarını okuyucuları için imzalayan Ortaylı’nın fuarda verdiği tarih sohbetleri konulu konferansı da yoğun ilgi gördü.

Fuarın bir başka ilgi çeken ismi de Prof. Dr. Zekeriya Beyaz oldu. Beyaz, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) standında, kitaplarını imzalayarak, okuyucuları ile buluştu.

Mine G. Kırıkkanat, Kırmızı Kedi standında, son kitabı Bir Hristiyan Masalı'nı okuyucuları için imzaladı. Kırmızı Kedi standında Mustafa Mutlu ve Serkan Ocak da kitaplarını imzalayarak okurlara sundular. Erdal Sarızeybek, Sarızeybek  Yayınları standında okurlarla buluşarak, Cemaat ve Barzani isimli kitabını imzaladı ve konferans verdi.

Hulki Cevizoğlu da CNR Kitap Fuarı'nda okurlarıyla buluşarak kitaplarını imzaladı.

Fuarda çocuklar için özel olarak tasarlanan bir bölümde çocuk kitapları sergilenirken küçük ziyaretçilerin zaman geçirebileceği oyun alanları da oluşturuldu. Çocuk özel bölümde sunulan çocuk tiyatrosu ve dijital oyun gibi etkinliklerin yanı sıra görme engelli çocuklar için kitap dinleme alanları da çocukları sevindirdi.

Fuar, 09 Mart 2014 tarihine kadar devam edecek. Bugün ve önümüzdeki günlerde Arif Arslan, Ayşe Kulin, Ataol Behramoğlu, Şule Perinçek, Can Bonomo, Nasuh Mahruki, Ediz Hun, Fikri Sağlar, Koray Avcı Çakman, İhsan Eliaçık, İhsan Keskin, Erkan İşleri, Siber Erarslan ve daha birçok yazar okurlarıyla buluşacak.

 

Son Güncelleme: 04.03.2014 16:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72