Çekmeköy’de renkli görüntüler

Çekmeköy’de 23 Nisan kutlamaları İsmihan İsmet Süzer İlk ve Ortaokulu’nda yoğun bir katılım ile muhteşem bir havada gerçekleşti.

Çekmeköy’de renkli görüntüler

Çekmeköy’de 23 Nisan kutlamaları İsmihan İsmet Süzer İlk ve Ortaokulu’nda yoğun bir katılım ile muhteşem bir havada gerçekleşti.

29 Nisan 2019 Pazartesi 10:52
Çekmeköy’de renkli görüntüler

Çekmeköy İsmihan İsmet Süzer İlk ve Ortaokulu’nda düzenlenen son yılların görseli en güzel kutlama törenine, Çekmeköy Kaymakamı Adem Arslan, Çekmeköy Garnizon Komutanı Albay Erkan Yasan , Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Sırmacı, Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şakir Gülder, İsmihan İsmet Süzer Okul Müdürü Olcay Öcalan ve bine yakın vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törenlerde öğrenciler hazırladıkları gösteriler ile izleyenleri mest ettiler. Gösterilerde yöresel halk oyunları, modern karma oyunlar, koreografi eşiğinde şiir ve şarkılar, alanı dolduran bine yakın vatandaşa unutulmaz anlar yaşattı.

Eğitmenleri tarafından büyük emek harcanarak hazırlandıkları görülen, çocukların heyecanı ve gösterilerde ki başarısı ile tören .son zamanlarda gerçekleşen en iyi kutlama programı oldu. 23 Nisan Ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramı konulu Resim, Şiir ve Kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilerin, plaketlerini Çekmeköy Kaymakamı Adem Arslan, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Sırmacı ve Çekmeköy Garnizon Komutanı Albay Erkan Yasan takdim etti.

Kompozisyon Dalı

1. Gülşah Belen (Sultançiftliği Ortaokulu) 2. Yağmur Ceren Şener (İsmihan İsmet Süzer Ortaokulu)

3. Zübeyde Azra Akar (Alemdağ Emlak Konut Ortaokulu)

Şiir Dalı

Özge Açıkgöz (Mimar Sinan İmam Hatip Ortaokulu) 2. Ahmed Yusuf Çoran (Alemdağ Emlak Konut Ortaokulu) 3. Bengisu Ataseven (Sultançiftliği Ortaokulu)

Resim Dalı

Elif Seval (Özel Sezin Okulu) 2. Timur Ateş (R. Mihriban Bedestenci İlkokulu) 3. Kutay Çapkın (İleri Nesil İlkokulu)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72