Çekmeköy'de okulda ilk gün heyecanı

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, 2011-2012 Eğitim-Öğretim yılının...

Çekmeköy'de okulda ilk gün heyecanı

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, 2011-2012 Eğitim-Öğretim yılının...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Çekmeköy'de okulda ilk gün heyecanı

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, 2011-2012 Eğitim-Öğretim yılının başladığı gün öğrencileri yalnız bırakmadı.

Çekmeköy'de yeni eğitim yılı kutlamalarla başladı. İsmihan İsmet Süzer İlköğretim Okulu'nda yapılan törene Çekmeköy Kaymakamı Mehmet Arslan, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy Milli Eğitim Müdürü Sıtkı Verim, Emniyet Müdürü Tarık Gezgiç, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı.

Öğrencilerin şiirlerle ve folklor gösterileri ile yeni eğitim-öğretim yılını karşıladığı törende konuşan Çekmeköy Kaymakamı Mehmet Arslan tüm öğretmen ve öğrencilere yeni dönemde başarılar diledi. Törenin ardından etrafı çocuklar tarafından sarılan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, 2 yıldır olduğu gibi bu yıl da ziyaretler, projeler ve etkinliklerle sık sık öğrencilerle bir araya geleceğinin sinyallerini verdi.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3