Çekmeköy 25 ülkeden öğrenci ağırladı

Çekmeköy 25 ülkeden öğrenci ağırladı

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Çekmeköy 25 ülkeden öğrenci ağırladı

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, 25 ülkeden 100 öğrencinin İstanbul gezisine ev sahipliği yaptı. UETB ( Avrupa Müslümanlar ve Parlamenterler Birliği)'nin düzenlediği Türkiye gezisi kapsamında Çekmeköy'e gelen 100 öğrenci kahvaltı programında başkanlarla buluştu.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz'ın ev sahipliği yaptığı programa Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Çetin, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel ve Dernek Başkanı Av. İsrafil Kahraman katıldı.

Öğrencilerin ziyaretinden dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, yabancı öğrencilere Çekmeköy hakkında bilgi verdi. İstanbul'daki 3 günlük konaklamalarında rahat etmeleri için her şeyin düşünüldüğünü söyleyen Başkan Poyraz, gençleri güzel anılarla ülkelerine göndermeyi amaçladıklarını söyledi.

UETB Başkanı İsrafil Kahraman, öğrenciler adına başkanlara misafirperverliklerinden dolayı teşekkür plaketi sundu.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72