Ataşehir'in okulları eğitim ve öğretime hazır

Zübeyde Hanım Öğretmen Evi'nin bahçesinde basın mensupları ile kahvaltıda...

Ataşehir'in okulları eğitim ve öğretime hazır

Zübeyde Hanım Öğretmen Evi'nin bahçesinde basın mensupları ile kahvaltıda...

14 Eylül 2014 Pazar 13:24
Ataşehir'in okulları eğitim ve öğretime hazır

Ataşehir’in okulları 2014-2015 eğitim ve öğretim yılına hazır

Zübeyde Hanım Öğretmen Evi’nin bahçesinde basın mensupları ile kahvaltıda buluşan Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu ve Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican; 15 Eylül’de başlayacak olan eğitim öğretim yılında Ataşehir’in okulları hakkında bilgi verdi.

Basın mensupları Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği kahvaltıda Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu ve Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican ile bir araya geldi.     

""    

“Çıtayı hep yüksek tutmak zorundayız.”

2014-2015 eğitim yılına sorunsuz girebilmek için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, “Bu yıl için yüzde 95’in üzerinde eğitime hazır vaziyetteyiz. İnşallah sorunsuz, başarılı bir yıl olur. Eğitimi daha kaliteli hale getirmek, fiziki alanları daha güzelleştirmek için gayret sarf edeceğiz. İhtiyaç olan yerler bazen birbirine uzak oluyor. Tam ihtiyacın olduğu yerlere zaman zaman yatırım yapabilmek kolay olmuyor ama Ataşehir’de genel olarak vatandaşın istediği yerde bu hizmet yürütülüyor. Eğitim ve öğretimde çıtayı hep yüksek tutmak zorundayız. Başarı çıtasını ne kadar yükseltirsek biz o kadar mutlu olacağız. 15 Eylül’de eğitime başlayacak olan okullarımızda yeri değişse de herkes görevinin başında.  Eğitimcilerimizin, idarecilerimizin, velilerimizin ve öğrencilerimizin yeni eğitim ve öğretim yılını tebrik ediyorum” dedi.

“Okullarımız eğitim ve öğretime hazır”

Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu ile geçen yıl düzenledikleri mahalle ziyaretlerini bu yıl da düzenleyeceklerini söyleyen Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican,“Eğitim ve öğretim yılı başlamadan ilk olarak basın mensuplarıyla bir araya geldik.  Sonraki süreçte okul aile birlikleri ve eğitime katkı sunacak derneklerle bir araya geleceğiz. 4+4+4 sistemine göre ilkokul, ortaokul ve liselerin bize ait bağımsız binalarda eğitim görmeleri hedefine yönelik çalışmalarımızı 3 okulun haricinde tamamladık. Okul müdürü görevlendirmelerinin 2. etabı önümüzdeki hafta tamamlanacak. Şu anda okullarımız eğitim, öğretime hazır sadece yeni açılan bazı okullarımız var onlarda bizim dışımızdaki etkenler sebebi ile hazır değil. Bu değişim sırasında geçen yıla oranla kazandığımız okullar ve derslikler var” dedi.

 

 

Son Güncelleme: 14.09.2014 13:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3