Ataşehir Faik Somer'de diploma heyecanı

Ataşehir Faik Somer Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi 9. yıl mezunlarını verdi.

Ataşehir Faik Somer'de diploma heyecanı

Ataşehir Faik Somer Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi 9. yıl mezunlarını verdi.

14 Haziran 2014 Cumartesi 15:03
Ataşehir Faik Somer'de diploma heyecanı

Ataşehir Faik Somer Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi 9. yıl mezunlarını verdi. Okul bahçesinde gerçekleşen törene öğrencilerin yanı sıra velilerin de ilgisi yoğundu.

  

Törende kısa bir konuşma yapan Ataşehir Faik Somer Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Müdürü Yahya Turan, öğrencilerin hepsinin gelecekte başarılı olacaklarına inandığını söyledi. Öğrencilerin okullarının kıymetini mezun olduktan sonra anlayacaklarını belirten Turan, “Spor lisesi diploması taşıyan öğrencilerimiz ileride hangi görevlerde olurlarsa olsunlar,  bu kurumun ağırlığını taşıyacak şekilde davranmalıdır. Mezun olacak öğrencilerimizin iyi bir gelecek elde etmelerini temenni eder, hayatın onlar için başarılarla dolu olmasını dilerim” dedi.

""

Okul müdürünün konuşmasından sonra kız öğrencilerinin hazırladığı folklor gösterisi sergilendi. Birinci olan öğrencinin yaptığı konuşma öğrenciler ve aileler arasında duygulu anlar yaşanmasına sebep oldu. Konuşmanın ardından okul birincisi Selen Güney bayrağı alt devresine teslim etti. Diplomalarını sınıf öğretmenlerinin elinden alan Faik Somer Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi öğrencileri keplerini de sahneye çıkarak hep birlikte attılar.

""

 

 

 

 

Son Güncelleme: 14.06.2014 15:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72