Ali ibrahimağaoğlu Anaokulu hizmete açıldı

Trabzon'un Şalpazarı ilçesinde yaptırılan 4 derslikli anaokulu törenle hizme

Ali ibrahimağaoğlu Anaokulu hizmete açıldı

Trabzon'un Şalpazarı ilçesinde yaptırılan 4 derslikli anaokulu törenle hizme

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Ali ibrahimağaoğlu Anaokulu hizmete açıldı

İş adamı Ali İbrahimağaoğlu tarafından, Üsküdar Belediyesi Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM) aracılığıyla Trabzon'un Şalpazarı ilçesinde yaptırılan 4 derslikli anaokulu törenle hizmete açıldı.

 Açılış törenine Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet, Şalpazarı Kaymakamı Soner Zeybek, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, TOGEM Başkanı Saadet Gülbaran, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı, Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, Şalpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Ertav, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

 Şalpazarı Kaymakamı Soner Zeybek, burada yaptığı konuşmada, Şalpazarı'na güzel bir anaokulu yapılmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi. TOGEM Başkanı Saadet Gülbaran da 6 yıl önce TOGEM'i kurarken ülkenin dört bir yanında böyle güzel hizmetler yapmayı hayat ettiklerini söyledi.

 Şimdi bu okullarda okuyan çocukları gördükçe mutlu olduklarını anlatan Gülbahar, “Çocuklar bizlere birer emanettir. Onları en iyi şekilde yetiştirmek bizlerin görevi ve sorumluluğudur. TOGEM olarak biz, veren elleri alan ellerle birleştirdik. Sayın İbrahimağaoğlu sayesinde bu mutluluğu yaşıyoruz” dedi.

 Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara da Şalpazarı'na 70'ncisini yaptıkları anaokulları çalışmasının başka belediyeler ve sivil toplum kuruluşları tarafından da örnek alındığını kaydetti.

 Törende, Şalpazarı Kaymakamı Soner Zeybek, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, TOGEM Başkanı Saadet Galbaran ve Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Hilmi Türkmen'e, Şalpazarı'na hizmetlerinden dolayı birer plaket verildi.

 Üsküdar Belediye Başkanı Kara da Şalpazarı Kaymakamı Zeybek'e, üzerinde Üsküdar Kız Kulesi resmedilmiş olan bir ebru çalışması hediye etti. Ali İbrahimoğlu Anaokulu'nun açılış kurdelesinin kesimi ardından, TOGEM Başkanı Saadet Gülbaran, ana sınıfı öğrencileriyle birlikte oyun oynadı.

TOGEM Başkanı Saadet Gülbaran da 6 yıl önce TOGEM'i kurarken ülkenin dört bir yanında böyle güzel hizmetler yapmayı hayat ettiklerini söyledi.


""

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72