‘Eğitim Seminerleri'ne Başkan Erdem'den destek

Sancaktepe Belediyesi, ilçedeki tüm liselerde gençlere ‘Ortaöğretime...

‘Eğitim Seminerleri'ne Başkan Erdem'den destek

Sancaktepe Belediyesi, ilçedeki tüm liselerde gençlere ‘Ortaöğretime...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
‘Eğitim Seminerleri'ne Başkan Erdem'den destek

Sancaktepe Belediyesi, ilçedeki tüm liselerde gençlere ‘Ortaöğretime Başlarken Genç Psikolojisi' ve ilköğretim birinci sınıf öğrenci velilerine yönelik “Bilgili Aile, Başarılı Çocuk” konulu seminerlerine devam ediyor. Hazırlanan seminerlere zaman zaman katılan Belediye Başkanı İsmail Erdem, eğitimin önemine dikkat çekerek yapılan eğitim hizmetlerini anlatıyor.

2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılında ilköğretime yeni başlayan öğrencilerin velilerine yönelik okullarda uyum çalışmasının yanı sıra Sancaktepe ilçesinde bulunan liselerde de gençlere yönelik sürdürülen seminerde  ‘Ortaöğretime Başlarken Genç Psikolojisi' konusu anlatılıyor. Seminerde liseli gençlere ergenlik dönemi problemleri ile başa çıkma yoları hakkında bilgi verilirken, eğitimde başarılı olmanın metotları anlatılıyor. Psikolog- Eğitimci Sıtkı Aslanhan tarafından verilen seminerler, öğrenciler tarafından ilgi ile izleniyor.

Hazırlanan seminerlere zaman zaman katılan Belediye Başkanı İsmail Erdem, eğitimin önemine dikkat çekerek belediyenin yaptığı eğitim hizmetlerini anlatıyor. Yenidoğan Çok Programlı Lisesi'nde öğrencilere konuşan Erdem; “Bizi biz yapan kültürel değerleri çok iyi anlayıp, onları asırlar öncesinden gelen ve geleceğimize yön veren, güzellikleri ile yolumuzu aydınlatan ışık kaynakları olarak görmeliyiz” dedi.

Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün desteğiyle, 21 Eylül–18 Ekim tarihlerinde 30 resmi ilköğretim okulun ve 8 lisede gerçekleştirilecek olan program, sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki ayrı okulda uygulanılıyor.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3