‘Eğitim Çalıştayı' Ataşehir'de yapıldı

Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleşen Türkiye...

‘Eğitim Çalıştayı' Ataşehir'de yapıldı

Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleşen Türkiye...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
‘Eğitim Çalıştayı' Ataşehir'de yapıldı

Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleşen Türkiye (İstanbul)- Ukrayna (Kiev) ‘Eğitimde İşbirliği Çalıştayı' Zübeyde Hanım Öğretmenevi'nde İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız ve Ukrayna Kiev İl Milli Eğitim Müdüresi Gorünova Vira Zenoviyina beraberliğinde yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları; Süleyman Aykoç, Halil Asılsoy, Mukadder Gürsoy, Mustafa Uslu, Mustafa Altınsoy, Necati Özçolak, Zekine Dayıoğlu, Nalan Demir,  İl Dış İlişkiler Bölümü Uzmanı Adem Çapkın ve 11 İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin hazır bulunduğu Çalıştay'da, Ukrayna Kiev İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı Podolskıy, Svyatosinskiy, Sevcenkevskiy, Pecerskiy, Desniyanskiy, Darnitskiy, Solominskiy, Diniprovskiy, Golosevskiy'dan Milli Eğitim Müdürleri ve Meridyen Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Kes, Uluslararası Diolog Avrasya Platformu Ukrayna Koordinatörü  misafir olarak bulundu. 

Konuşma ve tanışmalardan sonra İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından verilen sunumlarda e-okul, e-kayıt, eE- yatırım konulu işlemler ve İyi Okul Örnekleri konularının paylaşımlarından sonra Kiev Eğitim Müdürleri tarafından Okul Öncesi Eğitim, Şehir Kültürü ve Müze Yoluyla Eğitim- Öğretim konuları, Karşılaştırmalar ve Müzakereler bölümünde, Müfredat ve Ders Sayıları, Okul Liderleri, Okul Öğrenci Meclisleri, 2012 İstanbul  Spor Başkenti etkinliklerinde İstanbul-Kiev ortak etkinliği ile misafirlere Coşkun İ.Ö.O, Üsküdar Ahmet Keleşoğlu, And Lisesi ve Özel Büyük Çamlıca İ.Ö.O gezileri,  Boğaz Turu ve Sabancı Öğretnenevi'nde akşam yemeği verildi.

Etkinliğin son gününde ise Zübeyde Hanım Öğretmenevi'nde verilen toplu kahvaltı sonrasında, Cebit Fuarı, Fetih Koleji'nde öğle yemeği, Fetih Koleji ve Anaokulu Gezisi,  Alışveriş Merkezi gezisi ve Beyoğlu Öğretmenevi'nde akşam yemeği etkinliği sonrasında toplantı sona erdi.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3