2018-2019 Eğitim Projeleri Açılış Töreni Gerçekleşti

Çekmeköy Belediyesi 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Eğitim projeleri açılış törenini Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi.

2018-2019 Eğitim Projeleri Açılış Töreni Gerçekleşti

Çekmeköy Belediyesi 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Eğitim projeleri açılış törenini Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi.

12 Ekim 2018 Cuma 10:10
2018-2019 Eğitim Projeleri Açılış Töreni Gerçekleşti

Çekmeköy Belediyesi 2018-2019 eğitim projelerini Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdiği bir törenle tanıttı. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı ve Eğitim Projeleri Koordinatörü Şahmettin Yüksel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş, Açık Fikir Platformu hocası Orhan Gazi Gökçe, projelere katılım sağlayan öğrenciler , öğretmenler ve velileri katıldı.

Çekmeköy Belediyesi 2018-2019 eğitim öğretim yılında Test Çözüm Merkezi (TEÇÖM), Yenilik Akademisi, Açık Fikir Platformu, Okul Günlüğü Projesi, Uluslararası Bilim Olimpiyatları, Bir Ezgi Bir Söz, Kültür Sanat Haftası, Yazarlık Atölyesi, Yazar Okur Buluşmaları, Eğitim Konferansları gibi yerel ve ulusal bazda bir çok projesiyle eğitime desteğini sürdürecek. Belediyeye ait kültür merkezleri ve bilgi evlerinde yaklaşık 2000 kayıtlı öğrenci ile eğitim çalışmalarını yürüten Çekmeköy Belediyesi ekipleri, alnında uzman eğitmenler ile gençlerin geleceklerini sağlam temeller üzerine kurmalarına 2018-2019 eğitim öğretim yılında da yardımcı olacak.

Eğitim projeleri açılış töreninde aileler ve öğrencilere seslenen Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz “ Çekmeköy’de eğitim bizim olmazsa olmazımız. Farklı alanlarda hizmetler aksayabilir. Ama bizim için eğitim asla aksayamaz. Eğitim yatırımlarımız bundan önce olduğu gibi bundan sonrada tüm hızıyla devam edecek. Bakın bizim amacımız ilçemizi eğitim vadisi haline getirmekti. Bunu da çok şükür başardık. Biz bu hizmetleri, projeleri mutluluk duyarak yapıyoruz. Gençlerimiz bu ülkenin geleceği. Onları geleceğe ne kadar iyi hazırlarsak memleketimizin yarınları da o kadar güzel olur. Bize eğitim projelerinde destek veren ilçe milli eğitim müdürümüze, memleketimizin yarınları için büyük bir özveriyle çalışan kıymetli mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum“ dedi.

Program eğitim öğretim dönemi boyunca görev yapacak olan eğitmenlerle çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3