19. Geleneksel Anabilim Günü gerçekleşti

19. Geleneksel AnaBilim Günü bilim severlerin yoğun ilgi ve katılımıyla gerçekleşti.

19. Geleneksel Anabilim Günü gerçekleşti

19. Geleneksel AnaBilim Günü bilim severlerin yoğun ilgi ve katılımıyla gerçekleşti.

04 Nisan 2018 Çarşamba 17:15
19. Geleneksel Anabilim Günü gerçekleşti

30 yılı aşkın süredir ülkemizin geleceği için yapılacak en değerli yatırımın eğitim olduğu inancıyla sayısız öğrenci yetiştiren, teknolojive inovasyon üzerine projeler üreten Anabilim Eğitim Kurumları'nın 19.Geleneksel Anabilim Günü, 31 Mart Cumartesi saat 10.00'da Ümraniye Kampüsü'nde öğrenci, veli ve misafirlerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Eğitimin teknolojiyle bütünleştiği geleneksel AnaBilim Günü Etkinliğine İstanbul Üniversitesi Onkoloji Enstitüsü Radyasyon Onkolojisi Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Yavuz Dizdar konuk konuşmacı olarak katıldı. Dizdar, konuşmasında sağlıklı beslenme ve yaşam olgusunu mercek altına alarak, dinleyicilere faydalı bilgiler içeren tavsiyelerde bulundu.

Öğrencilerin, matematiksel durumları keşfetmeyi sağlamaları amacıyla geçen yıl ilkinin düzenlendiği "Matematik Her Yerde Foto Afiş Yarışması" ve bilim ile sanat arasında bağ kurarak; genç sinemaseverleri buluşturan "Kısa Film" yarışması ödüllerinin de sahibini bulduğu organizasyon, büyük ilgi çekti.

19. AnaBilim Günü, öğrencilerin aktif katılımı öncülüğünde velilerin ve misafirlerin yaratıcılıklarını tetiklerken; bilgi yarışmaları, bilim oyunları, atölye/laboratuvar çalışmaları, proje sunumları ve bilimsel gösterilerle onları düşünmeye, problem çözmeye, merak duygusuna ve öğrendiklerini proje şekline getirerek bir şeyler üretmelerine sahne oldu.

Anabilim Eğitim Kurumları, bugüne kadar ara vermeden 19 kez düzenlediği AnaBilim Günü organizasyonu ile öğrencilerinin araştırma-geliştirme çalışmaları ve bilimsel hazırlığın aşamalarını öğrenmelerinin yanı sıra sunum becerileri kazanmalarına yardımcı olacak ve Anabilim Günü, her yıl yenilenerek ziyaretçilerin beğenisine sunulmaya devam edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3