Şeytanın Avukatı ajan çıktı

'Şeytanın Avukatı'İsrail ajanı çıktı

Şeytanın Avukatı ajan çıktı

'Şeytanın Avukatı'İsrail ajanı çıktı

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Şeytanın Avukatı ajan çıktı

'Şeytanın Avukatı'İsrail ajanı çıktı

Aralarında ‘Bir Zamanlar Amerika', ‘Pretty Woman', ‘Katil Doğanlar', ‘Şeytanın Avukatı', Los Angeles Sırları' gibi tanınmış filmlerinde olduğu yüzlerce filmin ünlü Hollywood yapımcısı Arnon Milchan, İsrail ajanı çıktı.

Joseph Gelman ve Meir Doron imzalı yeni yayınlanan ‘Confidential: The Life of Secret Agent Turned Hollywood Tycoon Arnon Milchan,' isimli biyografide Milchan'ın 1960'tan 1990'a kadar İsrail'in çok gizli bir birimi için çalışan casus olduğu, İsrail'in nükleer programı için yüksek teknolojili hassas cihazları sağladığı ve milyarlarca dolarlık silah alışverişine aracılık ettiği ileri sürüldü.
Yazarlar, yapımcının “Bunu ülkem için yaptım, cebime beş kuruş inmedi” dediğini de aktardı. Kitapta İsrail bakanlarının ve Hollywood starlarının yakın arkadaşı olan yapımcıyla ilgili İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres'in “Milchan'ı işe ben aldım. O çok özel bir adam” dediği de yazıyor.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3