Obama'dan ilginç itiraf: Kıbrıs'tan anlamam

ABD Başkanı Barack Obama'dan ilginç bir itiraf geldi.

Obama'dan ilginç itiraf: Kıbrıs'tan anlamam

ABD Başkanı Barack Obama'dan ilginç bir itiraf geldi.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Obama'dan ilginç itiraf: Kıbrıs'tan anlamam

Önceki gün 50. yaş gününü kutlayan ABD Başkanı Barack Obama'dan ilginç bir itiraf geldi.

Obama, "Her başkanın her şeyi anlamasını beklemeyin" diyerek, çözüm için devrede olan birçok siyasetçinin eskiden Kıbrıs'ı anlamadığını söyledi.
2012 seçim kampanyası için Chicago'da bulunan Obama, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Liderlerin iç ve dış tüm politik konularda herşeyi biliyormuş gibi görünmeleri beklenmesi" dedi, bazen 'bilmiyorum' demenin fena olmadığını belirtti.
Barack Obama, "Biri, size başkanın Kıbrıs konusunda nerede durduğunu sorarsa ona 'emin olmadığımı' söyleyin. Söz veriyorum bir cevap bulduğum zaman size haber veririm" dedi.

KKTC'den Obama'nın sözlerine yanıt gecikmedi.
Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'nun sözcüsü Osman Ertuğ, Obama'nın sözlerini "çok insani bir itiraf" olarak niteledi, "Zaten Kıbrıs sorunu, 5 BM Genel Sekreteri gördü. 6 da Rum lider değişti. Artık anlayan da kalmadı. Obama anladığını söyleseydi şaşırırdım" diye konuştu.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3