Mora yarımadasını mı satayım?

Papandreu "Ne istiyorsunuz? Mora yarımadasını mı satayım?"

Mora yarımadasını mı satayım?

Papandreu "Ne istiyorsunuz? Mora yarımadasını mı satayım?"

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Mora yarımadasını mı satayım?

Yunanistan basınının yayımladığı habere göre Yunanistan Başbakanı Yorgo Papandreu, Yunanistan'a yardımla ilgili Brüksel zirvesinde AB liderleri zorluk çıkarınca, "Ne istiyorsunuz? Mora yarımadasını mı satayım?" ifadelerini kullandı.

22 Temmuz'da Brüksel'de Yunanistan'a yardım paketinin görüşüldüğü olağanüstü zirvede Almanlar kararsız, Fransızlar tereddütlü davranırken, Finlandiyalılar garanti istedi.

Yunanistan basınının yayımladığı habere göre, görüşmelerin olumsuz bir seyir alması üzerine Papandreu ses tonunu yükselterek, alınan önlemler hakkında "İnanmanız için ne yapmam gerek? Adalarımızı rehin mi vereyim, Mora'yı mı satayım? Böyle şeyler olmaz, bunu biliyorsunuz" ifadelerini kullandı. Hükümet yanlısı To Vima gazetesine göre Papandreu'nun bu çıkışından sonra görüşmeler yön değiştirdi ve Yunanistan'a yardım yolu açıldı.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3