Kaddafi'den geri adım sinyali!

"Kaddafi silahlı çatışmadan kaçınmak için seçim düzenlemeye hazır"

Kaddafi'den geri adım sinyali!

"Kaddafi silahlı çatışmadan kaçınmak için seçim düzenlemeye hazır"

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Kaddafi'den geri adım sinyali!

Ortega, "Kaddafi silahlı çatışmadan kaçınmak için seçim düzenlemeye hazır" dedi

Nikaragua Devlet Başkanı Daniel Ortega, NATO operasyonlarının durması halinde, Libya lideri Muammer Kaddafi'nin silahlı çatışmalardan kurtulmak için seçim düzenlemeye hazır olduğunu bildirdi.

Nikaragua'da Kaddafi'nin gönderdiği heyetle görüşen Daniel Ortega, "Kaddafi heyetinin, Libya'nın çok esnek bir durumda bulunduğunu, değişimden korkmadıklarını, ancak oy kullanma hakkına karar verecek ve bu hakkı kullanacak olanın Libya halkı olduğunu dile getirdiklerini, ancak uygun koşulların oluşması ve bu değişime ulaşmak için savaşın durması gerektiğini söylediklerini" belirtti.

Ortega, Venezuela'dan Nikaragua'ya gelen Libya heyetinin, buradan, Küba, Ekvador, Bolivya ve Brezilya'ya gitmelerinin planlandığını kaydetti.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3