Amy Winehouse öldü!

Ünlü İngiliz şarkıcı Amy Winehouse evinde öldü

Amy Winehouse öldü!

Ünlü İngiliz şarkıcı Amy Winehouse evinde öldü

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Amy Winehouse öldü!

Ünlü İngiliz şarkıcı Amy Winehouse evinde öldü

Ünlü şarkıcı Amy Winehouse Londra'daki dairesinde ölü bulundu. Dün akşam açıklama yapan Londra polisi, Amy Winehouse'ın ölüm sebebinin henüz belirlenemediğini duyurdu. Polis sözcüsü, “İhbar üzerine Londra'nın kuzeyindeki Camden'da bulunan evine ulaşıldığında Winehouse çoktan hayatını kaybetmişti” dedi.

Polisin açıklamasından birkaç saat önce Amy Winehouse'ın resmi internet sitesinde şarkıcının sahnelere en iyi haliyle dönmek için ara verdiği belirtildi. Açıklamada, “Amy Winehouse daha önceden yapılmış tüm programlarından çekiliyor. Konuyla ilgisi bulunan herkes sanatçının en iyi duruma gelmesi için her şeyi yapmayı diliyor. Bunun için gereken ne kadar zaman ise ona verilecek” denildi. 14 Eylül 1983'te doğan, 5 Grammy ödüllü Amy Winehouse, soul ve caz müziğin divası olarak kabul ediliyordu.

 

AŞIRI DOZDAN MI ÖLDÜ?

İngiliz Daily Mail Gazetesi yıllardır alkol ve uyuşturucu bağımlılığıyla mücadele eden ünlü şarkıcının aşırı doz uyuşturucudan dolayı ölmüş olabileceğini yazdı. Şarkıcı haziran ayında aralarında Türkiye'nin de bulunduğu bir konser turuna çıkmıştı. Ancak Sırbistan konserinde sahnede ayakta durmakta bile güçlük çeken ve şarkı sözlerini unutan Winehouse Türkiye konserini son anda iptal etmişti. Ancak iptale rağmen Türkiye' ye gelen Winehouse kısa süre kaldıktan sonra İngiltere'ye dönmüştü. Acı haberle şoke olan hayranlarının şarkıcının evinin etrafına akın ettiği belirtilirken, film yönetmeni olan sevgilisi Reg Traviss'in ölüm haberiyle yıkıldığı söyleniyor. Albümleri milyonlar satan ve Sunday Times Gazetesi'nin 2011 Zenginler Listesi'nde bulunan ünlü şarkıcının 6 milyon sterlin (16.3 milyon TL) serveti bulunuyordu. Amy Winehouse'un ölüm haberi sosyal ağlarda da deprem etkisi yaptı. Milyonlarca kişi Facebook ve Twitter'da şarkıcının ölüm haberini konuştu, parçaları da en çok dinlenenler listesine girdi.

 

ÖLÜM NEDENİ HENÜZ BELLİ DEĞİL

Yıllardır alkol ve uyuşturucu bağımlılığıyla mücadele eden ünlü İngiliz şarkıcı Amy Winehouse Londra'daki evinde ölü bulundu. Grammy ödüllü ünlü şarkıcının ölüm nedeni henüz belirlenemedi.

 

Annesi ‘Çabuk ölürse şaşırmam' demişti

Kızının alkol ve uyuşturucu gibi alışkanlıklarından sık sık dert yanan annesi, Amy Winehouse'un genç yaşta ölmesinden korkuyordu. Annesi Janis Winehouse 2008 yılında verdiği bir röportajda, kızı Amy'nin kendisinden önce ölmesi durumunda bunun kendisi için şaşırtıcı olmayacağını söylemişti.

 

‘27 yaşımda ölmek beni çok korkutuyor'

Amy Winehouse, geçen yıl verdiği röportajda 27 yaşında öleceğinden korktuğunu söylemişti. Eski sevgilisi de “27 yaşında ölen ünlüler kervanına katılacağından çok korkuyor” demişti. 27 yaşında ölen ünlüler kulübünün diğer üyeleri Jim Morrison, Brian Jones, Janis Joplin, Jimi Hendrix ve Kurt Cobain.

Kaynak:Habertürk

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3