Hafta kısa hiç bir işe tam yetişemez oldum.  Mimar Sinan Mahllesi Muhtar Adayı Yadigar Aslan'ın çalışmaları son  sürat devam ediyor.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle 7 Mart Cuma10.00-17.00 saatleri arasında Doğuş Üniversitesi tarafından düzenlenen Panel'de Yadigar konuşmacı olarak yer alacak. Ne mutlu O'na, neler kısmet oldu.

Afişler, broşürler, pankartlar, poster ve kartvizitler basıldı.

Tüm mahalle geceleri fazla mesaide. Yadigar'ın afişlerini astıktan sonra eve dönüş 03.00'ü buluyormuş.

Tanıtım iyi de ödemede çektiğimiz sıkıntıyı kimse anlayamaz.

Üç kuruş parayı dahi karşılamak; kimselerden nemalanmayınca, hiç bir partiden fonlanmayınca, zenginlerin kapısını aşındırmayınca çok güç oluyormuş.

Olsun kısmetimiz yine de çok açık:

Zamanında Yadigar'ın elinde büyüyen iki sevimli çocuğun babası, Baytur Uluslararası Parsiyel Lojistik Şirketi'nin sahibi Olgun Baytöre boş dükkanını Muhtarlık İrtibat Ofisi olarak kullanmamız için bize tahsis etti. Sağ olasın Olgun. 

Bizler de donatmaya başladık. Açılış 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde. Tüm Çekmeköy Mimar Sinan Mahallesi davetli.

Çekmeköy Halk Meclisi Başkanı; mantığıyla, ölçülü tavırlarıyla ve dostluğuyla beni büyüleyen sevgili Müslüm Erdem bize yol açtı. Çekmeköy'de yayınlanan yerel dergi ve gazetelerin imtiyaz sahipleriyle tanıştık. Seçim sonuna dek yerel dergi ve gazeteler kanalıyla Yadigar'a ücretsiz tanıtım desteği verecekler. Sağ olasınız Müslüm bey.

Çekmeköy Cem Evi müdavimleri 13 Mart Perşembe akşamı Yadigar ve ekibini davet etti. Ayrıca Yadigar'ın Çekmeköy ilçesinde, Muhtarlık yarışındaki en büyük destekçisi Hedefimiz Gelişim Grubu üyelerini de ziyarete geldiler. "Böyle dürüst ve herkeslere faydası dokunan bir kadını desteklemeyip de kimi destekleyeceğiz" dediler. Sağ olasın Güllü teyze ve Güllü teyzenin kalabalık dost grubu.

Cumartesi Çekmeköy Ulus Pazarı'ndaydık. İyice anladım millet bıkmış siyasetçilerden. Hangi partiden olursa olsun tüm aday tanıtım broşürleri yerlere atılmış. Bir tek Yadigar'ın broşürlerinden sadece 3 adet gördüm yerde. Kim bilir, atan kadın düşmanı mı nedir! Tepkiler mükemmeldi. Sıkılmış Mimar Sinan Mahallesi koltuğa yapışan, işini vekaletle yürüten muhtardan. Işıl ışıl, güler yüzlü, abartısız bir kadın ile rastlaşmak, zabıtaların dahi ilgisini çekti. Haydi Mimar Sinan Mahallesi göreyim seni.

Ve son olarak Belediye Meclis Üyesi olma hayaliyle Çekmeköy İlçe Başkan Yardımcılığından istifa eden ve İl'den gelen Belediye Meclis Üye listesinde adını bulamayınca Chp'li küskünler güruhuna katılan Ünal Bellek; bana yaptığın yanlışın ardından seni araştırdım, geçmişin gayet sıkıntılı.

Sen benim geçmişimi zaten incelemişsindir de bir daha bir daha incele ki nasıl tertemiz, kavak gibi değil minare gibi doğru kalınabiliyormuş, anla ve örnek al.

Gönül dostum Zübeyde Kocabay hatırına şimdilik 

açmıyorum dosyanı ta ki bir hatanla daha karşılaşana dek. 

Chp Çekmeköy İlçe'deki arkadaşlar da sevinsin, zaman arınma zamanıdır...

Haydi Yadigar Aslan nam-ı diğer Yado, yolun çok açık olsun tüm namussuzlara, vicdansızlara rağmen dimdik ve onurlu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner72